Yaşam
  • 3.9.2020 16:17

Elart Hangi Çeyiz Ürünlerini Satıyor

Elart olarak sizlere her zaman yenilikçi ve kaliteli ürünler sunabilmek için fazlasıyla çaba harcıyoruz. Yeni modaya öncülük eden ve hatta kendimize ait tasarımlarımızla yeni modaya şekil veren firmamız, sizlerin göz zevkine hitap edecek ve beğenebileceğiniz ürünleri üretmek için özel tasarımcılara sahiptir. Yenilikçi ve özgün tasarımlarımız evlerinizde yerini alırken, kalite ve uzun ömürlü kullanım için son teknoloji ürünleri kullanılmaktadır. Ev tekstili ve çeyiz ürünleri üzerine birçok farklı çeşidi devamlı olarak sizlere sunmaktayız. Elart Türkiye’nin en modern üretim tesislerinden birine sahiptir. İSO – 9001 kalite standartlarında ürettiğimiz ürünlerimizi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Firmamız sizlerin memnuniyeti için hiçbir masraftan kaçmaz. Sürekli kendimizi yenileyen ve geliştiren bir misyona sahibiz ve bu bağlamda aldığınız her üründe Elart kalitesini hissedeceğinizin garantisini veriyoruz. İnternet sitemiz Elart.com’ a girdiğinizde yüzlerce seçenek arasından içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Elart ürün yelpazesi

Yüzlerce farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz ve keyifli aynı zamanda güvenilir alışverişin tadını çıkarabileceğiniz Elart.com’ da evinize yakışacak birçok farklı çeyiz ürünleri mevcuttur. Doğal renkleriyle evinizin havasını değiştirecek nevresim takımları, banyonuzda adeta modern ve kaliteli bir görünüm sağlayacak klozet takımları gibi sayısız ürünü sitemizden bulabilirsiniz. Elart.com a girdiğinizde kullanışlı ara yüzü ile farklı seçenekler ve ürünlerin arasında rahatlıkla dolaşabilir ve almak istediğiniz ürünleri kolaylıkla alabilirsiniz. Yatak örtüleri, pike yatak setleri, battaniye setleri, nevresim takımları, havlu ve banyo ürünleri, nişan setleri, cibinlikler, yemek, salon takımları ve dahası Elart.com ‘da.

Elart Ürünleri İçerikleri ve Özellikler

Çeyiz ürünleri denildiğinde ilk akla gelen Elart  sizlere üstün kaliteyi devamlı olarak istikrarlı bir şekilde sunmaktadır. Yaklaşık 20 sene önce başladığımız hizmetimize aralıksız olarak devam etmekteyiz. Son 3 yılda Türkiye’nin en hızlı ve en çok büyüyen ev tekstili ve çeyiz ürünleri firması olmayı başardık. Bu başarıyı zengin içerikli ürünlerimiz ve %100 yerli kalitemize borçluyuz. Elart.com ’un en çok satan ürünlerinden biri olan mutlu setler, iki adet kırlent, iki adet yastık kılıfı, bir adet dekoratif kırlent, bir adet düz çarşaf, bir adet battal boy yorgan ve çok amaçlı çantası ile sizlere sunulmaktadır. Mutlu setlerin kullanışlı yapıları bu ürünleri hem yazın pike olarak hem de kışın yorgan olarak kullanmanıza olanak sağlar. Onlarca farklı model seçeneğinden evinize en uygun olanı seçip keyifle kullanabilirsiniz. Bir diğer gözde ürünümüz ise çeyiz paketlerimizdir. Yatak örtüsü takımı, nevresim takımı ve battaniyeden oluşan bu mükemmel kombin özellikle yeni evlenen çiftlerin yatak odasını bambaşka bir havaya sokar. Elart’ın imza ürünlerinden olan cibinlikler de en çok satan ürünlerimiz arasındadır. Tüllü ve şık görünümü sanki bir prenses gibi hissetmenizi sağlar. Farklı renk ve model seçenekleri ile Elart.com ‘u ziyaret ederek cibinliklerimize bakabilirsiniz. Son zamanların trendi banyo takımları ise firmamızın en çok beğenilen ürünleri arasındadır. Farklı renk ve doku seçenekleriyle evinizin adeta vizyonunu değiştiren banyo takımları ve bornoz setleri siz ve aileniz için en iyi seçimdir. Nevresim takımları ise uygun fiyata kaliteye ulaşabileceğiniz ürünlerdir. Dört parçadan oluşan bu setler şık görünümleriyle ve tamamen pamuk malzemesiyle odanızın kalitesini arttıracaktır. Sitemizden veya mağazamızdan aldığınız tüm Elart ürünleri üstün kaliteye sahiptir. Ürünlerimizin geneli %100 pamuk olmakla beraber, pamuk kullanmamamız gereken yerlerde en kaliteli yan ürünleri seçmekteyiz. Ürünlerimiz kesinlikle kanserojen madde içermez, cildinizi tahriş etmez ve önerilen koşullarda temizliği yapılır ise renk solması yaşanmaz.

Güncellenme Tarihi : 3.9.2020 16:18

İLGİLİ HABERLER