Asayiş
  • 27.1.2020 08:56

Elazığ'da bilanço yükseliyor! Bir cansız bedene daha ulaşıldı

KAYNAK : YENİ AKİT

Cuma günü Elazığ merkezli yaşanan ve çevre illerde de hissedilen 6,8 şiddetindeki deprem nedeniyle 39 kişi hayatını kaybederken, enkaz altından bir kişinin daha cansız bedeni çıkartıldı.

Elazığ'da cuma akşamı saat 20.55'te meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, haberler ve açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Merkez üssü Sivrice olan depremde Elazığ ve Malatya'da toplam 39 kişi hayatını kaybetmişti. Öte yandan titizlikle devam eden çalışmalarda gece saatlerinde Sevim Cambaz'ın (50) cansız bedeni çıkartıldı. Enkaz altında 2 kişinin daha olduğu değerlendiriliyor.

Çalışmalar eksi derecelerde yürütülüyor

Elazığ merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi’nde bulunan 4 katlı Dilek apartmanında yıkım sonrası enkaz arama kurtarma çalışmaları 58’inci saatinde devam ediyor. Ekipler gece saat 02.00 sırlarında enkaz altından Sevim Cambaz isimli kadının cansız bedenine ulaştı. Cenaze tespit işlemeleri için morga kaldırıldı.

Gece eksi derecelere varan soğukta ekiplerin çalışmaları sabaha kadar sürerken, enkaz altında 2 kişinin daha olduğu değerlendiriliyor.

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 09:01

İLGİLİ HABERLER