Ekonomi
  • 11.11.2019 13:21

EMCİ Endüstri Bayrak Direği

Bir ülkenin en değerli, en kutsal, en can alıcı sembolü nedir diye sorulsa, şüphesiz birçok kişi o ülkenin bayrağıdır cevabını verir. Söz konusu sembol belirttiğimiz gibi bu kadar önemli olunca, bu sembolleri taşıyan bayrak direği de son derece özenli ve titiz bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. Yunus Sivritaş ve Levent Durmuş, fikirlerini 2013 yılında birleştirerek, özen ve titizlik gerektiren bu yola, kendi çocuklarının isimlerinin baş harflerinin birleştirilmesi ile oluşturan EMCİ markasını kurarak adım atmışlar. İlk kurulduğu sene yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda üretimlerine başlayan tesis, günümüzde 4000 metrekare kapalı, 5000 metrekare açık olmak üzere, toplam 9000 metrekarelik bir alanda imalatlarına devam etmektedir.

Kurulduğu günden bugüne kadar, gelişen teknolojiyi çok detaylı bir şekilde takip eden firma, tüm yenilikçi adımları tesislerinde atmak için gerekli düzenleri kurmaktadır. Öyle ki 2013 yılında yıllık 300 ton üretim kapasitesinden bugün yıllık 3200 tonluk çok ciddi bir üretim kapasitesine ulaşmayı başarmıştır. Nicelik olarak gerçekten kayda değer olan bu yükselişin, nitelik olarak da aynı performansı göstermesi neticesinde, EMCİ, sektöründe lider firmalardan birisi olarak ön plana çıkmaya başlamıştır. Örneğin yukarıda bahsettiğimiz 9000 metrekarelik alan içinde yer alan elektrostatik toz boyama tesisleri ürün kalitesini artırmakla kalmamış, bayrak direği sistemlerinin çok daha uzun ömürlü hale gelmesini sağlamıştır. EMCİ firması inovasyonu rotasından hiçbir zaman ayırmadığını bu örneklerle göstermektedir.

Firmanın kurulduğu günden bugüne üretim kalitesinde ve verdiği hizmetlerde yakalamış olduğu istikrar, EMCİ’nin sadece Türkiye’de değil yurtdışında da tanınırlığını artırmaktadır. Alnında uzman personeli ile göz dolduran firma önemli işlere imza atmaktadır. Örneğin Kazakistan’ın ülke çapında en büyük bayrağının dalgalandığı bayrak direği, EMCİ tarafından kusursuz bir şekilde üretilmiş ve ülkenin en önemli noktalarından birine montajı başarı ile tamamlanıştır. Bu atılımları ile bayrak direği üretimde bir dünya markası olabilmek için ilerleyen firmaya, yurtdışından birçok ülkeden önemli teklifler sunulmaktadır. EMCİ bayrak direği üretimi sektöründe yakalamış olduğu bu başarı ile ülkemizde de birçok şehirde kullanılan EMCİ imalatı direkler ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.11.2019 13:22

İLGİLİ HABERLER