Spor
  • 26.2.2020 16:34

Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues Trabzonspor'a bileniyor

Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues, Trabzonspor maçında sahadalar

Fenerbahçe'de son dönemde eksiklikleri bir hayli hissedilen Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues'in tedavisinde sona gelindi. Ancak teknik heyet Antalyaspor deplasmanında bu iki yıldızı riske atmayacak ve Trabzonspor ile oynanacak kupa maçında sahadaki yerlerini alacaklar.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues’in tedavisinde sona gelindi.

Ancak teknik heyet, iki futbolcuyu da hafta sonunda Antalyaspor deplasmanında oynanacak lig maçında riske etmeyi düşünmüyor.

Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa Ligi’ne direkt katılma açısından daha önemli bir hale geldi. Bu nedenle Emre ve Rodrigues, Trabzonspor ile önümüzdeki hafta içinde oynanacak yarı final ilk maçına saklanacak.

Mehmet Ekici: Hazırım

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde müthiş frikik vuruşuyla gole çok yaklaşan Mehmet Ekici, artık 11’de şans bekliyor. Sakatlıklar nedeniyle uzun süredir düzenli şekilde forma giyemeyen Mehmet Ekici bu kez iddialı...

Galatasaray derbisinde müthiş frikik vuruşuyla gole çok yaklaşan Mehmet Ekici, artık 11’de şans bekliyor.

Başarılı orta saha oyuncusu, takımın zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek, “Bu kritik süreçte katkı vermeyi, her türlü fedakârlığı yapmayı çok istiyorum.

Ligde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kupayı kazanmak ise artık bizim için bir zorunluluk. Verilecek her türlü görev için hazırım” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2020 16:35

İLGİLİ HABERLER