Emre Mor: 'Performansımın iyi olmadığının farkındayım'

••1 dk okuma
Emre Mor: 'Performansımın iyi olmadığının farkındayım'

Hızlı Özet

“Son zamanlarda sıkça eleştirilen Emre Mor, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.”






Son zamanlarda sıkça eleştirilen Emre Mor, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.



Galatasaraylı futbolcu Emre Mor, son zamanlarda eleştirilerin odak noktası oldu. Mor, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda hem bireysel olarak hem takım olarak da zor bir dönem geçirdik. Kendi performansımın iyi olmadığının da farkındayım. Takımın daha güçlü geri döneceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum. Sizlerin güvenini kazanmak ve beklentisini karşılamak için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Adımın geçtiği saha dışı haberler gerçeği yansıtmıyor. Artık ağzımı açmadığım her konu sizin için doğru olduğu anlamına gelmemeli. Ben sadece futboluma konsantreyim. Bu takım için bir şeyler başarmaktan asla geri durmayacağım" dedi.




Bu haber 376 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

A Milli Takım'ın kötü serisi sürdü: Farklı yenildik, 4'te 0 çektik
Spor

A Milli Takım'ın kötü serisi sürdü: Farklı yenildik, 4'te 0 çektik

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'taki dördüncü maçında deplasmanda İtalya'ya 3-1 mağlup olarak milli arayı 4'te 0'la tamamladı. Grubun ilk maçında Fransa'ya 1-0, ikinci haftada İtalya'ya 4-1, üçüncü müsabakada Belçika'ya 3-0 kaybeden milliler, bu karşılaşmadan da puansız ayrılarak son sırada kaldı. Gök Maviler ise ikinci galibiyetini alarak grupta 7 puana yükseldi. İtalya ile 3'ü (B) milli takım olmak üzere 18. kez karşılaşan Türkiye, 5 beraberlik ve 13 yenilgi yaşadı. Montella yönetiminde üst üste dördüncü müsabakadan mağlup ayrılan ay yıldızlılar, İtalyan çalıştırıcıyla çıktığı 40 maçta 21 galibiyet, 14 mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Milliler, grup mücadelesini kasım ayında deplasmanda Fransa ve İzmir'de Belçika ile oynayacağı maçlarla tamamlayacak.

Habervitrini12765 Görüntüleme
Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı
Spor

Bahçeli’den TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na “yalnız değilsin” mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na çiçek göndererek destek mesajı verdi. Bahçeli’nin gönderdiği çelenkte “Başarı dileklerimle, yalnız değilsin” ifadeleri yer alırken Hacıosmanoğlu, “Bu anlamlı destekleri için teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Habervitrini14767 Görüntüleme
Hakem Yasin Kol alık kazancını açıkladı
Spor

Hakem Yasin Kol alık kazancını açıkladı

Hakem Yasin Kol ve Göktuğ Hazar Erel tutuklandı! MASAK raporundaki 135 milyon TL'lik transfere bu cevabı verdi

Habervitrini14829 Görüntüleme
Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!
Spor

Arda Güler ile 2031 yılına kadar imza!

İspanyol devi Real Madrid'in, Arda Güler'in 2029'da sona erecek sözleşmesini 2031'e kadar uzatma konusunda anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Yeni mukavelede milli futbolcunun yıllık ücretine zam yapılacağı ve anlaşmanın kısa süre içinde duyurulacağı kaydedildi.

Habervitrini9190 Görüntüleme