Asayiş
  • 24.1.2020 22:00

Emre Uslu'dan Erdoğan'a ölüm tehdidi

KAYNAK : YENİ AKİT

Ruhunu FETÖ'ye satan Emre Uslu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ölüm tehdidi

Firari FETÖ'cü hain Emre Uslu sığındığı ABD'nin kucağından küstahça sözler sarfetti. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ'cülerin oyları sayesinde İBB Başkanı olduğunu belirten Uslu, alçakça ifadeler kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldüreceklerini iddia etti. Uslu söz konusu videosunda, devamlı İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" propagandasına atıf yaparak, "Bu deli gömleğini çıkarıp atacağız. Mümkünse Erdoğan diktatörünün sırtına kefen olarak giydireceğiz" dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü - Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Amerika Birleşik Devletleri'nde korunan firari elebaşlarından Emre Uslu'nun ülkemiz ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde yeni sözleri ortaya çıktı. Eli kanlı örgütün lider kadrosunda bulunan terörist Uslu, bir araç içerisinde çektiği videoda yeni planlarını açıkladı. Başkan Erdoğan'a alçakça ifadeler kullandı.

FETÖ ve HDP olmasa Ekrem İmamoğlu kazanamazdı

"Neresinden bakarsanız bakın Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart'ta kazanmasında cemaatcilerin oyu en az Kürtlerin oyu kadar stratejik olmuş. Yani Kürtler ve cemaat oy vermese Ekrem İmamoğlu gündem bile olmayacak.

İmamoğlu'nun propagandasına atıf yaptı

İnanın sadece cemaat için değil Türkiye için güzel olacak, çok güzel olacak. Ekrem İmamoğlu'nun dediği gibi 'Türkiye için çok güzel olacak.'

Uslu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ölüm tehdidi

Bu deli gömleğini çıkarıp atacağız. Mümkünse Erdoğan diktatörünün sırtına kefen olarak giydireceğiz"

Güneş

Güncellenme Tarihi : 24.1.2020 22:02

İLGİLİ HABERLER