Ekonomi
  • 17.9.2020 09:03

Endüstri Tasarımda En İyi Çözümler Nelerdir?

Endüstriyel alanlarda son yıllarda birçok gelişim kazanımı yaşanırken, birbirinden farklı markaların büyük ARGE çalışmalarıyla beraber yüksek nitelikte teknolojilerde doğmaya başladı. Ürün tasarımı ve deneyimleri konusunda dünyada en büyük başarıya sahip yazılımlara sahip olarak, sizlerde istediğiniz ürünlerle ilgili özel gelişim kazanabilir, sektörünüze uygun şekilde lider olma yolunda tasarımlarınızın daha keskin ve doğru ifade edilmiş şekilde olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Ürün deneyimiyle ilgili olarak dünyada akla gelebilecek en iyi uygulamalardan biri de CATIA oluyor. Endüstriyel alanında isim yapmış bir yazılım olan bu hizmet ile beraber deneyim çağı olarak yaşadığımız bu çağda tasarımlara odaklanarak, en doğru deneyim sunacak şekilde tasarımlarda da düzenleme sağlar. Sistem mimarlarından tutun da mühendisler ve tasarımcıların en çok ihtiyaç görecekleri bu yapı ile beraber hayal edilen tüm yapıyı kurgulamak ve şekillendirmek artık basit bir yazılım olarak görülen CATIA ile mümkün hale geliyor.

 

Hem endüstriyel alanda hem de ürün tasarımına başlarken ki taslak halindeki çizimlerinizde özgürce değişikliklere izin veren CATIA tasarım ile beraber kaliteli bir arayüze ulaşabilirsiniz. Tasarım aşamasında fikri hayata geçirme yolunda ilerlerken başarılı bir endüstriyel alan için tasarım desteğini bu noktada doğru yazılım ile görebilirsiniz. Bunların yanı sıra gelişmiş yüzey modellemesi konusundan mükemmeli arayan tasarımcılar için en iyi desteği sağlar. İyileştirilmiş katkılarıyla beraber yüksek nitelikte kaliteli ve estetik, ergonomik şekilleriyle beraber modelleme yapmak istediğinizde analiz etme ya da görselleştirme konularında doğru güçlü bir kaynağı da bu sayede bulabilirsiniz.

 

3D model çözümlerinde kendinizi gerçek bir ortamda bulup deneyim yaşamak için, gerçek bir ortam içerisinde uygulamalar yapıyormuş gibi çalışma konusunda sanal ortamda gerçek kişi ya da yapıyı bulmak için sanal gerçeklik olarak bilinen VR çözümlerinden de faydalanabilirsiniz. Teknik olarak birçok sektöre uyumlu olan VR çalışmalarında mühendislik ve tasarım alanlarında en iyi ihtiyaçlara göre veri analizi, tanıtım analizleri, teknik eğitimlerle beraber iş süreçlerinde hem hızlı hem de düşük maliyetli çözümler gerçekleştirilmektedir.

 

Yüksek çözünürlükte gerçeklik hissi vererek, kaliteli bir deneyim kazanımı sağlar. Bunlarla beraber 3D stereo görüntü sayesinde en iyi ortak çalışma alanında ya da ortama uygun şekilde yoğun kullanımları görsel, işitsel ya da dokunsal olarak yapabiliyorsunuz. Ölçekli çalışmalarda ve ölçek görselleştirmelerde 1:1 özelliğinden faydalanabiliyorsunuz.

 

Son yıllarda 3D donanım ve yazılım alanında gelişimi ile beraber ön planda olan markalardan biri de infoTRON oluyor. Özgün tasarımlarının yanı sıra, 3D çözüm alanında kusursuz entegrasyon sağlayan marka ile beraber birçok sektöre uygun şekilde çözüm bulabilir ve dört farklı ürün gelişimi için duyusal, işitsel ya da dokunsal duyulara hitap edecek şekilde sanal gerçeklik çözümlerini bulabilirsiniz.

 

Yüksek teknoloji konusunda çözüm ve hizmetlere dayalı konuda yardımcı olan infoTRON ile beraber hem İstanbul hem de Ankara çözüm ofislerinde endüstriyel alanlarda katkılarıyla beraber birçok kuruluşa çözüm anlamında destek sağlıyor. Sanayi alanında yazılım gelişimi, ürün yaşam döngüsü yönetimi dahil olmak üzere tersine mühendislik ve 3D yazıcı tarafında kalıcı çözümler sunmaktadır.

Güncellenme Tarihi : 17.9.2020 09:04

İLGİLİ HABERLER