Gündem
  • 21.8.2024 10:53

Entübedeki Reha Muhtar için şarkıcı Nilüfer ve Deniz Uğur birbirine girdi

Merdivenlerden düşerek yoğun bakıma alınan Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur velayeti babasında olan oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şarkıcı Nilüfer'den Deniz Uğur'un iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Evinde merdivenden düşen Reha Muhtar, kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Muhtar'ın tedavisi devam ederken oyuncu Deniz Uğur ilginç bir iddia ortaya attı.

"OĞLUM TELEFONLARIMI AÇMIYOR"

Velayeti babası Muhtar'da olan oğlu Poyraz'a ulaşamadığını söyleyen Uğur, "Reha Bey'in, beyin kanaması geçirdiği söyleniyor, başka bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" dedi.

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

Uğur, sözlerine şöyle devam etti: “Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı'nın Poyraz'ı alıp hastaneden çıktığını öğrendim. Ulaşmaya çalıştığım kişiler, Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten 2 yıldır Reha Muhtar'ın değil çocuklarıma, kendine bile bakacak durumda olmadığını söylüyorum. Şimdi karakola gidip çocuğumu kaçırdıkları için şikâyetçi olacağım.”

NİLÜFER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Deniz Uğur'un suçlamaları karşısında ünlü şarkıcı Nilüfer, şu açıklamayı yaptı: “Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz'ın velayeti de babasındadır. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşmasıdır.”
REHA MUHTARIN AVUKATINDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Muhtar'ın avukatı Mustafa Demiral, şunları söyledi: "Reha Bey'in oğlu Poyraz'ın kaçırıldığına dair çirkin iddialar dolaşmaktadır. Gerçek bilgilerin Deniz Hanım'a verilmiş olmasına rağmen bu şekilde yaygara çıkartmak ancak kötü niyete işaret eder. Poyraz bazen hastanede babasının yanında oluyor, bazen de evine gidip geliyor. Annesine gitmek istemediğini beyan ediyor."

Güncellenme Tarihi : 21.8.2024 11:01

İLGİLİ HABERLER