Gündem
  • 27.6.2022 20:33

Erdoğan : Suriye'de harekate başlıyoruz

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

SURİYE'YE YENİ HAREKAT MESAJI

Türkiye özellikle son 20 yılda kendini farklı bir konuma yerleştirmeyi başarmıştır. Kendi teorilerini inkar pahasına ülkemize yüklenenlerin karın ağrısı işte budur.  Dikkatimizi dağıtarak bizi hedeflerimizden uzaklaştırma, birlik ve beraberliğimizden uzaklaştırma çabası beyhude olduğunu bir kez daha söylüyorum.  Siyasi, ekonomik, ve askeri tüm kabiliyetlerimizi 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek ve 2053 vizyonumuzu hayata geçirmekten kimsenin şüphesi olmasın. Suriye sınırımızda oluşturmaya başladığımız güvenlik koridorumuzun eksiklerinin tamamladıktan sonra orada da harekatlara başlayacağız. Günümüzde savaşlar sadece muharebe meydanlarında değil, aynı zamanda sanayiden teknolojiye her alanda veriliyor.

NATO ZİRVESİ MESAJI

PKK, YPG, FETÖ gibi terör örgütü konusunda sergilenen riyakarlıkları muhataplarımızın yüzlerine belgeleriyle, görüntüleriyle göstereceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NA MARMARİS YANGINI TEPKİSİ
"BU TÜR ZAVALLILARLA BU ÜLKEDE SİYASET YAPILMAZ"

İhracatçılarımızın coşkusu bize hem doğru yolda ilerlediğimizi, hem de ülkemizin önündeki aydınlık geleceğe adım adım yükseldiğimizi gösterdi. Ukrayna-Rusya savaşından, NATO zirvesi hazırlıklarına kadar çok sayıda ülke ve uluslararası yöneticilerle görüşmeler yaptık. Marmaris yangınını yakından takip ederek, bu felaketin sona ermesi için çalışmalar yaptık. Bakanlar, orada 5 günlük uyum içinde çalışarak 5 bin hektarlık alan yansa da herhangi bir ölümün olmaması bizim için bir teselli olmuştur. Yoğun bir şekilde halkımızla, devletin kurumlarıyla STK'larımızla çalışmayı yaparak, nasıl ki Muğla da, Antalya da bunları yaşadık. Yine aynı çalışmayı yaparak yeşilimize kavuşacağız. Millete hizmet derdi olmayanların, gökyüzünde helikopter arayışı gibi bu tür zavallılarla bu ülkede siyaset yapılmaz. Biz işimizi biliyoruz. Tabii yavrularında var, ortakların da var. Onlar da ne yapıldığını tekrar duymuş olsunlar. Dikkat et Muğla'da Büyükşehir Belediyesi sende. Acaba ne yaptınız? Ne gibi bir çalışma ortaya koydunuz. Büyükşehir belediyelerinin itfaiye ekipleri yok mu? Ne iş yaptılar. Ama bizler CHP belediyesi demedik. Bakanlarımızla buraya indik. Atılması gereken adımları attık. Bundan sonra da atılması gereken adım olursa atarız.

NATO ZİRVESİ MESAJI

PKK, YPG, FETÖ gibi terör örgütü konusunda sergilenen riyakarlıkları muhataplarımızın yüzlerine belgeleriyle, görüntüleriyle göstereceğiz.

Güncellenme Tarihi : 27.6.2022 20:53

İLGİLİ HABERLER