Dünya
  • 28.9.2020 18:06

Ermenistan komutanlığı cepheden kaçan askerleri vurun emri verdi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli: Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi

Azerbaycan ordusu karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan Ermenistan'dan kayıp haberleri gelmeye devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli "Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi" açıklamasını yaptı. Ermenistan'ın askeri komutanlarının işgal edilen topraklar ile Ermenistan arasındaki yollarda komuta mevkileri kurduğunu” söyleyen Dargahli buradaki amacın kaçan Ermeni askerleri durdurmak olduğunu söyledi. İddilara göre bu komuta merkezlerinde öldürme ve yaralama olayları da yaşandı.

Azerbaycan karşısında ağır bir yenilgiye uğrayan Ermenistan'dan peş peşe kayıp haberleri gelirken, Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Servisi Başkanı Albay Vagif Dargahli'den Ermenistan ordusundaki kayıplara ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Vagif Dargahli.

KAÇAN ASKERLERE VUR EMRİ

Vagif Dargahli "Ermenistan askeri komutanlığı, cepheden kaçan askerlerine karşı silah kullanma emri verdi" açıklamasını yaptı.

KOMUTA MEVZİLERİ KURULDU

Vagif Dargahli, Azertac haber sitesine verdiği demeçte, “Alınan istihbarat bilgilerine göre, Ermenistan'ın askeri komutanlarının işgal edilen topraklar ile Ermenistan arasındaki yollarda komuta mevkileri kurduğunu” söyledi.

DÜNYA

Dünyaca ünlü enerji uzmanı İsrail basınına konuştu: Türkiye çok önemli güç, mutlaka dahil etmeli

KAÇANLARI YAKALIYORLAR

Dargahli kurulan mevzilerin amacının kaçan Ermeni askerlerini önlemek olduğunu belirtti. Öte yandan kurulan merkezlerde ölüm ve yaralama olaylarının gerçekleştiği kaydedildi.

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2020 17:18

İLGİLİ HABERLER