Medya
  • 8.12.2019 19:16

Esra Erol’da canlı yayınındaki yasak aşk skandalında şok gelişme!

Esra Erol programında akıllara durgunluk veren olayla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Daha önce DNA testi ile bir çocuğunun başka bir erkekten olduğu ortaya çıkan Melahat’ın ikinci çocuğunun ise yasak aşk yaşadığı Mehmet Muhammet Güneş’ten olduğu iddia edilmişti. Hatırlanacağı üzere Melahat eşinden ‘banyo yapmıyor’ diyerek boşanmak istediğini açıklamış daha sonra ise eşini defalarca aldattığı ortaya çıkmıştı. Melahat son olarak iki çocuğunun babaları için de isim vermişti. Esra Erol programında konuyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. DNA testi sonucu açıklanırken, stüdyoyu karıştıran olaylar yaşandı. İşte akılalmaz olayın detayları…

Esra Erol programında yasak aşk skandalı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Esra Erol'un programında şok üstüne şok yaşatan Melahat'in çocuğu Celal Bey'den de çıkmadı. İkinci çocuğunun ise yasak aşk yaşadığı Mehmet Muhammet Güneş'ten olduğunu iddia etmişti. Genç kadının "Banyo yapmıyor" diyerek boşanmak istediği eşini defalarca aldattığı ortaya çıkmıştı. İki çocuğunun da eşinden olmadığı ortaya çıkan Melahat, ilk çocuğunun babası olarak Celal isimli birini, ikinci çocuğunun babası olarak da Mehmet Muhammet adlı kişiyi söylemişti. Dün canlı yayında açıklanan sonuca göre Melahat'in çocukları ismini verdiği iki kişiden de çıkmadı.

İşte Esra Erol'da da yaşanan akılalmaz olayın tüm detayları ve son dakika gelişmeleri…

Esra Erol'un programında şok üstüne şok yaşatan Melahat'in çocuğun Celal Bey'den de çıkmadı. İkinci çocuğunun ise yasak aşk yaşadığı Mehmet Muhammet Güneş'ten olduğunu iddia etmişti.

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katılan Melahat isimli genç kadının "Banyo yapmıyor" diyerek boşanmak istediği eşini defalarca aldattığı ortaya çıkmıştı. İki çocuğunun da eşinden olmadığı ortaya çıkan Melahat, ilk çocuğunun babası olarak Celal isimli birini, ikinci çocuğunun babası olarak da Mehmet Muhammet adlı kişiyi söylemişti. Dün canlı yayında açıklanan sonuca göre Melahat'in çocukları ismini verdiği iki kişiden de çıkmadı.

Melahat, ilk çocuğunun Celal isimli birinden, ikinci çocuğunun ise yasak aşk yaşadığı Mehmet Muhammet Güneş'ten olduğunu iddia etmişti. Çocuktan haberi olmayan Mehmet Muhammet Güneş ise verdiği röportajda, "Çocuktan haberim yoktu. Eğer DNA testi olumlu sonuçlanırsa bebeği sahiplenirim" dedi.

Ancak yapılan DNA testinin sonucuna göre Melahat'in ikinci çocuğunun babası Mehmet Muhammet Güneş değil.

Bunun üzerine Melahat'in ilk çocuğu ve Celal Bey için DNA testi yapıldı. Dün yayınlanan programın canlı yayında Melahat'in yaklaşık 1-1.5 sene birliktelik yaşadığı Celal'in DNA testi sonucu açıklandı. Ancak açıklanan rapora göre Melahat'in ilk çocuğunun birliktelik yaşadığı Celal'dan olmadığı ortaya çıktı.

Peki, neler olmuştu?

Aldatma olayının ardından 2 çocuğuna DNA testi isteyen eş Ramazan B. birçok kez aldatıldığı gerçeği ile yüzleşti. Cnlı yayında açıklanan ikinci DNA testi sonucuna göre ise Melahat'in sevgilisinden olduğunu iddia ettiği çocuğu da başkasından çıktı.

İkinci çocuğa yapılan DNA sonucunu öğrenen Ramazan B. ilk çocuğu için de 6 yıllık eşinden DNA testi istedi. Açıklanan sonuca göre Melahat B.'nin iki çocuğunun babasının Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı.

2 çocuğun da kendisinden olmadığını öğrenerek büyük bir şok yaşamıştı. Bu gerçekler karşısında büyük üzüntü yaşayan Ramazan, Melahat ile tek celsede boşandı.

İkinci çocuğa yapılan DNA sonucunu öğrenen Ramazan B. ilk çocuğu için de 6 yıllık eşinden DNA testi istedi. Açıklanan sonuca göre Melahat B.'nin iki çocuğunun babasının Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı.

2 çocuğun da kendisinden olmadığını öğrenerek büyük bir şok yaşamıştı. Bu gerçekler karşısında büyük üzüntü yaşayan Ramazan, Melahat ile tek celsede boşandı.

Programın canlı yayınında Melahat'in 2 yıl birlikte olduğu Mehmet Muhammet Güneş'in DNA testi sonucunu açıkladı.

DNA testi sonucuna göre, Melahat'in ikinci çocuğunun babası Mehmet Muhammet Güneş de çıkmadı.Bu sonucu duyan Melahat ise büyük bir şok yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 8.12.2019 19:21

İLGİLİ HABERLER