Medya
  • 13.2.2021 12:12

Fatih Altaylı Mesut Özil'in duasından ve cami paylaşımından rahatsız oldu

İslam'ın değerlerine yaptığı saldırılarla sık sık gündeme gelen Fatih Altaylı'nın sosyal medya hesabından cami fotoğrafı paylaşan Fenerbahçeli Mesut Özil'e yönelik ifadeleri tepki çekti.

Fatih Altaylı Mesut Özil'i hedef aldı

Fatih Altaylı bugün Habertürk'te yer alan köşe yazısında Mesut Özil için skandal ifadeler kullandı.

"Mesut Özil’i sosyal medya hesabı üzerinden izleyenler Özil Fenerbahçe’ye futbolcu olarak mı geldi yoksa Fenerbahçe Camii’ne imam mı oldu ayırt etmekte zorluk çekebilirler." diyen Altaylı Özil'in İslam diniyle ilgili paylaşımlarından rahatsız oldu.

Cami paylaşımından rahatsız oldu

Altaylı, maçlara çıkmadan önce dua eden, Doğu Türkistanlılara destek veren, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisinden dolayı Almanya'da lince uğrayan ve sosyal medya hesabından sık sık İslam'a dair paylaşımlar yapan Mesut Özil'den rahatsızlığını şu ifadelerle devam ettirdi:

"Beni ilgilendiren bir şey değil sonuçta. Selefi alimlerden paylaşımlar yapması “Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçisi” olduğuna inandığım Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sorunudur, benim değil.

Ancak bugün Cuma münasebetiyle yaptığı paylaşım, benim “Mesut Özil ne yerli ne de millidir” fikrimin doğruluğunu kanıtlar nitelikte."

Altaylı bir camii önünde el açıp dua eden Mesut Özil'in yaptığı paylaşımı da yazısında yayınlayarak caminin Türkiye'den olmamasını eleştirdi. Altaylı'nın yazısı çok sayıda tepki çekti.

Kabe provokasyonuna sahip çıktı

Öte yandan Altaylı geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde sapkın LGBT'lilerin Kabe provokasyonuna sahip çıkmıştı.

 

Fatih Altaylı kafayı Mesut Özil'e taktı! "Futbolcu olarak mı geldi imam mı oldu?"

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin yeni transferi Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında Mesut Özil transferine değindi. Özil'in şu ana kadar Fenerbahçe'ye ciddi bir katkı sağlamadığını söyleyen Altaylı, "Mesut Özil’i sosyal medyadan izleyenler futbolcu olarak mı geldi yoksa imam mı ayırt etmekte zorlanabilir" dedi.

Altaylı, Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil, şu ana dek futbol sahasında Fenerbahçe’ye ciddi bir katkı sağlamış değil. Forma girip kendini bulmasını hasretle bekliyor Fenerbahçeliler. Buna karşın Mesut Özil’i sosyal medya hesabı üzerinden izleyenler Özil Fenerbahçe’ye futbolcu olarak mı geldi yoksa Fenerbahçe Camii’ne imam mı oldu ayırt etmekte zorluk çekebilirler. Çünkü Mesut Özil bol miktarda İslami paylaşım yapıyor. Hemen birileri kendini ortaya atıp 'Ne o İslami paylaşımlardan rahatsız mı oldun' falan demesin. Hiç ama hiç olmadım. Beni ilgilendiren bir şey değil sonuçta. Selefi alimlerden paylaşımlar yapması 'Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçisi' olduğuna inandığım Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sorunudur, benim değil"  diye yazdı.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Güncellenme Tarihi : 14.2.2021 12:11

İLGİLİ HABERLER