Spor
  • 18.9.2019 21:42

Fatih Terim Ali Koç kavgası büyüdü

Galatasaray'dan Ali Koç'a 'sicil' cevabı

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Teknik Direktör Fatih Terim hakkında yaptığı 'sicil' açıklamasına cevap verdi.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Teknik Direktör Fatih Terim hakkında yaptığı, "Futbolculuk ve hocalık döneminde onun kadar ceza alan birisi yok. Sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir?" açıklamasına cevap verdi.

Sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından Fatih Terim ve onun sarı-kırmızılılarda kazandığı kupaların fotoğrafını paylaşarak, "Hocamızın sicili aşağıdaki gibidir..." notunu ekledi.

Fotoğrafta deneyimli teknik adamın 8 Süper Lig, 1 UEFA Süper Kupa, 3 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper Kupası, 3 TSYD Kupası aldığı vurgulandı.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a "Sicili bozuk" yanıtı

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi'ndeki Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hedefinde ise Fenerbahçe başkanı Ali Koç vardı.

Ali Koç'un Fatih Terim için yaptığı açıklamaya sert sözlerle karşılık veren Cengiz, "İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir. O edep sınırları içinde kalmamız lazım. Ne dedi hocamız? 'Maçlar sahada kazanılır, masada değil' dedi. Ben de buna katılıyorum. Buna cevap verenler masayı kurup, masa düzeni yaratanlardır. " dedi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

''Moskova'da da yine maçtan önce yine böyle bir kelamlar vardı, o kelamlara 17 kulübün yayınladığı saçma sapan bir bildiri vardı. Şimdi de ülkemizi temsilen buradayız, yine arkadan dolaylı laflar.''

"İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir"

Samimi söylüyorum bunlar hangi vizyon ile söyleniyor bilemiyorum. Saçmalamanın açıklaması olmaz. Biz bu konudan şiddetle rahatsızız. Önümüzdeki dönem Hollanda bizi geçerse Türkiye şampiyonu Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak. İnsanı hayvandan ayıran şey edeptir. O edep sınırları içinde kalmamız lazım.

"19.05 eyleminin bilerek, maksatlı yapıldığına inanıyorum"

Camiaları temsil eden insanların sözcüklerine çok dikkat etmesi gerekir. Ben 19.05 eyleminin bilerek, maksatlı yapıldığına inanıyorum. Beni de bunun tersine kimse inandıramaz. Bunlar Türk futbolunun marka değerine hiçbir şey katmaz. Aksine zarar verir.

"Masayı kurup, masa düzeni yaratanlar..."

Biz sayın Belediye başkanın davetindeydik burada. Onun için birçok açıklamayı sonradan öğrendik. Hocamızın dediği sözlere ben de katılıyorum. Ne dedi hocamız? "Maçlar sahada kazanılır, masada değil" dedi. Ben de buna katılıyorum. Buna cevap verenler masayı kurup, masa düzeni yaratanlardır.

Galatasaray bir dünya markası, ben Türkiye'nin 5-6 takımla Şampiyonlar Ligi'nde temsil edilmesini istiyorum. Bakın bir Falcao geldi, dünya bizi konuştu.

fatih terim sicil mustaf cengiz ile ilgili görsel sonucu

Ali Koç'tan Terim'e ağır sözler! 'Sicili bozuk'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Fatih Terim hakkında çok sert sözler kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Fatih Terim'in neden bu kadar sicilinin kabarık olduğunun sorgulanması gerektiğini ifade eden Ali Koç, "Onların fıtratında olan bir şey (Galatasaray, Fatih Terim). Geçenlerde Avrupa Kulüpler Birliği yönetim kuruluna seçildik. Dünya neler konuşuyor, biz neler konuşuyoruz. Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış falan... Biz şunu konuşalım; Futbolun içinde bu denli olan birinin sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz. TFF üzerinde baskı yaratmak için bazı şeyler özellikle yapılıyor gibi geliyor. Enterasan bir dönemden geçiyoruz." dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.9.2019 20:53

İLGİLİ HABERLER