Medya
  • 10.11.2019 22:15

Fatih Tezcan : En büyük Kemalist Fetullah Gülen'dir

Fatih Tezcan bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör dedi..

29 Ekim'de Atatürk ile ilgili "Milletin egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan İslam düşmanı" ifadelerini kullanan ve hakkında Atatürk'e hakaretten dava açılan Fatih Tezcan, 10 Kasım'ı da boş geçmedi.  Tezcan, bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diye yüklendi.

29 Ekim'de Yeni Şafak gazetesinde yer alan Atatürk reklamına “‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra devlet ve millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene cumhurdan kaçan, milletin egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” sözleriyle tepki gösteren ve hakkında dava açılan Tezcan, 10 Kasım'ı da boş geçmedi.

Tezcan, "Kardeşlerim! Biz millete Türk-İslâm düşmanlarının ‘M.Kemal Projesi’ni anlatmanın derdindeyiz.Ateist diktatör M.Kemal’i anmak (?!) şöyle dursun, daima ifşa ederiz. Ama biz Kemalist değiliz, TAHRİK VE HAKARET ETMEYİZ! Sâkin. Davaya zarar vermemek için 10Kasım ‘da daha sâkin." ifadelerini kullandı.

Hızını alamayan Tezcan, yaşayan en büyük Kemalist'in, FETÖ elebaşı Gülen olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

“Yaşayan en büyük Kemalist, Fetullah Gülen'dir” dediğimde anlamayanlar buradalar mı? Ey Kemalistler! Müslüman Türkler’i senelerce birlikte kontrol altında tuttuğunuz FETÖ'cü yoldaşlarınız ABD’de zor durumdalar ve size artık alenen mesaj gönderiyorlar! Sarılın siz Kardeşsiniz!"

 

Güncellenme Tarihi : 10.11.2019 22:54

İLGİLİ HABERLER