Spor
  • 19.8.2013 09:51

Faturayı kendine kesti!..

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor maçının faturasını kendine kesti: “Mağlubiyetin sebebi benim. Öndeyken kurgu hatası yaptım, iyi oynayan takımı bozdum. Sorumluluğu ben alıyorum ve bir daha böyle bir hata yapmayacağımın sözünü veriyorum.”

Maç içinde yaptığı değişiklikler, taktiksel hatalar vs. Yanal’ı hedef tahtasına oturttu. Taraftarların ‘Ne yaptın hoca?’ dediği Yanal ise hiçbir yan yola sapmadan, dürüstçe sorumluluğu üzerine aldı.

Tam bir lider

Tam bir lider duruşu sergileyen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, dünkü idman öncesi sahaya çıkmayan futbolcuları içerideki salonda topladı. Sarı-lacivertli futbolcuların oldukça moralsiz olduğunu gören Ersun Hoca, Konya’da alınan hezimette kendisinden başka kimsenin suçu olmadığını söyledi. İşte Yanal’ın öğrencilerine yaptığı konuşma:

‘Doğru değildi’

“Arkadaşlar, alınan mağlubiyetin sorumlusu benim. Hata bende. İyi oynadığımız dakikalarda kurgu hatası yaptım. İyi oynayan takımın temel taşlarını bozdum ve bunlar doğru hamleler değildi. Ve bunun sonucunda da kaybettik. Tüm hataları üzerime alıyorum. Ama şunu da belirteyim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağımın sözünü de veriyorum.”

Bilindiği gibi Yanal, 2. yarıda önce orta sahanın en çok koşan ve rakibe basan ismi Alper’i çıkarıp Salih Uçan’ı, sağ kanatta her açığı kapatan Kuyt’ı çıkarıp da forvet Webo’yu sağ kanada koymuştu

Eser ERENLER / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:39

İLGİLİ HABERLER