Spor
  • 11.1.2024 12:41

Fenerbahçe Rade Krunic transferini tamamladı!

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Rade Krunic transferinde mutlu sona çok yakın! Bosnalı futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler'in Milan ile de anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Krunic'le ilgili yaptığı son açıklamada, “Yazdan kalma bir konu. O dönem anormal paralar istediler. Biz şu anda, hem oyuncuya hem de kulübüne, yazın teklif ettiğimiz paraları teklif edecek durumda değiliz” diyerek Milan’a mesaj göndermişti.

'Takım arıyor olması...'

Ardından Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli’den bir açıklama geldi. Yazın bu transferi engelleyen isim olan Pioli, bu kez tam tersi sözler sarf etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Krunic’in Empoli maçı kadrosunda yer almaması onun isteği değil, performansı nedeniyle benim seçimim. Takım arıyor olması hem bizim için hem de kendisi adına daha iyi” diyerek Fenerbahçe'ye mesaj göndermişti.

Hamleler art arda geldi

Bu gelişmeler sonrasında Sarı-Lacivertliler'in geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosuna katmak istediği Krunic için kış transfer döneminde de bir hamle yapması bekleniyordu ve o hamle yapılmıştı. İki kulüp arasında yeni bir gelişme de yaşandı.

 

Fenerbahçe Rade Krunic transferini tamamladı İşte anlaşmanın detayları

 

Ayrılık için baskı yapıyor

Bonucci'yi İstanbul'a getirerek ilk bombayı patlatan Sarı-Lacivertliler’de artık gözler tamamen Boşnak oyuncunun transferine çevrildi... Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, takımdan ayrılmak isteyen öğrencisini tamamen gözden çıkardı. Pioli’nin kadroya almadığı Krunic, Milan Yönetimi’ne de ayrılık için baskı yapıyor.

Güncellenme Tarihi : 11.1.2024 12:44

İLGİLİ HABERLER