Spor
  • 23.4.2024 12:17

Fenerbahçe taraftarı Ali Koç ve İsmail Kartal'a öfkeli

Fenerbahçe'de eleştiri okları onların üzerinde: Şimdi ne olacak?

Sezona dört kupa parolasıyla giren Fenerbahçe'de Sivasspor karşısında alınan beraberlik sonrasında lider Galatasaray ile puan farkı 4 oldu. Sarı lacivertli taraftarlar, 1 ay içerisinde yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından yönetime tepki mesajları yağdırdı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadro tercihi ve maç sonu açıklamaları da tepkini boyutunu artırdı.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde elenilmesinin ardından çıktığı Sivasspor maçında 2 puan bıraktı. Kaybedilen puanlarla liderle arasındaki fark 4 olan sarı lacivertlilerde eleştirel yorumlar yapılmaya başlandı.

Olympiakos maçlarındaki oyuncu değişiklikleriyle tepki çeken İsmail Kartal, Sivasspor mücadelesinde de tepki çekti. Tadic ve Dzeko'yu oyundan alan Kartal'ın maç sonunda yaptığı 'puan farkının açıldığını düşünmüyoruz' sözleri taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe'de son dönemlerde yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından transfer politikası da tartışılıyor. Sarı lacivertlilerde devre arasında kadroya katılan oyuncuların katkı vermemesi de eleştiri maddelerinden bir tanesi.

Fenerbahçe'nin devre arasında Crespo ve Lincoln Henrique'yi göndermesinin ardından Bonucci, Çağlar ve Krunic gibi isimlerle yoluna devam etme planı tutmadı. Transfer edilen oyunculardan katkı alamayan Fenerbahçe, giden futbolcularını arar oldu. Sarı lacivertli taraftarlar, takımdan gönderilen oyuncuların gönderilme kararlarını da sorguluyor.

2 Nisan'daki kongrede Fenerbahçeli üyeleri stadyumda toplayan ve ligden çekilme gündemini ortaya koyan Ali Koç'un kararları ise camianın en çok konuştuğu konulardan. Koç'un Süper Kupa maçından çekilmesi ve Olympiakos'a elenilmesi sarı lacivertli taraftarların sabrını taşırdı.

Fenerbahçeli birçok taraftar, sosyal medyada Ali Koç'un yeniden başkanlığa aday olmaması gerektiğini savunurken teknik direktör İsmail Kartal ile de yolların ayrılması gerektiğini belirtti

Fenerbahçe'de eleştirilen isimlerden biri de Cengiz Ünder. Sezon başında 15M€ bonservis bedeliyle kadroya katılan oyuncunun kritik anlarda sorumluluk almaması ve takıma katkı sağlamaması sorgulanıyor. Milli futbolcu, sarı lacivertlilerin bonservisine en çok para ödenen oyuncusu konumunda.

 

Güncellenme Tarihi : 23.4.2024 12:23

İLGİLİ HABERLER