Spor
  • 12.2.2020 22:55

Fenerbahçe yöneticileri Ersun Yanal'ı Ali Koç'a şikayet etti

Ersun Yanal'ı Ali Koç'a şikayet ettiler

Fenerbahçeli bazı yöneticiler, gerek saha içi gerekse saha dışı durumdan memnun olmadıkları gerekçesiyle teknik direktör Ersun Yanal'ı başkan Ali Koç'a şikayet etti. Söz konusu şikayetleri haklı bulan Koç, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarında alınacak sonuçlara göre Yanal'ın kulüpteki geleceğine karar verecek.

Önce Trabzonspor’a kaybeden, ardından evinde Alanyaspor karşısında 2 puan bırakan Fenerbahçe’de fatura her ne kadar hakemlere kesilse de yönetim içerisinde Ersun Yanal’a da büyük tepkinin oluştuğu öğrenildi.

''KAYIP 25 PUANIN HESABI SORULSUN''

Star'da yer alan habere göre, zorluk derecesi yüksek maçlardan genelde çıkamayan ve sürekli puan kayıplarıyla karşı karşıya kalan Fenerbahçe’de yapılan yatırımların karşılığını alamadıklarını düşünen bazı yöneticilerin Ali Koç’la bir araya geldikleri öğrenilirken, 21 haftada toplanan 38 puanın son derece yetersiz olduğu konusunda fikir birliğine varıldığı belirtildi.

Yaz ayı transfer döneminde 10 transfere imza atan Ocak’ta ise Falette takviyesi yapan sarı lacivertlilerde kaybedilen 25 puanın hesabının sorulması öngörülürken, başkanın bu serzenişleri haklı bulduğu ve Ankaragücü-Galatasaray maçlarında alınacak sonuçlara göre Ersun Yanal’ın kaderinin çizileceği bildirildi.

'ALANYASPOR MAÇINDA OYUN YOKTU'

Alanyaspor maçında oyun olarak camiayı tatmin etmeyen Ersun Yanal’ın fikstür avantajını nasıl kullanacağı merak konusu olurken, Fenerbahçe’nin bu hafta Ankaragücü karşısında yapacağı en ufak hatanın radikal kararların alınacağına işaret etti.


 

 

Güncellenme Tarihi : 12.2.2020 22:59

İLGİLİ HABERLER