Spor
  • 14.8.2020 00:07

Fenerbahçe'de 2 pozitif vaka!

Fenerbahçe'de 1 futbolcu ve 1 teknik heyet personelinin korona virüs testi pozitif çıktı.

Fenerbahçe'de bugün yapılan korona virüs testlerinin sonucunda 1 futbolcu ve 1 teknik ekip çalışanında test sonucu pozitif çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada futbolcu ve teknik ekip çalışanının izolasyona alındığı ve tedavilerine başlandığı belirtildi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, futbolcu ve teknik ekip personelinde korona virüs test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nde COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve teknik ekip personeline acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TFF'den Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu ve teknik ekip personelinde korona virüs test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu ve teknik ekip çalışanı ile Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.
 

Güncellenme Tarihi : 14.8.2020 00:09

İLGİLİ HABERLER