Spor
  • 27.9.2020 23:59

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu paylaşımı

Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Dev derbide gol sesi çıkmadı. Derbinin ardından Fenerbahçeli yıldızın paylaştığı fotoğrafı olay oldu.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Luyindama ile girdiği ikili mücadele sonrası koluna aldığı darbeyi paylaştı.

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Galatasaraylı Luyindama ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmıştı. Müsabaka sonrasında Fenerbahçe cephesi, Kadıoğlu'nun koluna aldığı darbeyi paylaştı.

Karşılaşmada 78. dakikada oyuna giren ve Luyindama'nın koluna basması sonucu sıkıntı yaşayan Ferdi Kadıoğlu, maçtan sonraki hali endişelendirdi.

Ferdi'nin soyunma odasında hemen koluna bakıldı. Maçtaki ilk tedaviden sonra soyunma odasındaki geniş çaplı sağlık kontrolünde genç yıldızın kolu yaralar içindeydi.

Sarı kartla oynayan Luyindama'ya ikinci sarı çıkmaması Sarı Lacivertli taraftarların sosyal medyada tepkisini topladı.

Luyindama'nın Ferdi Kadıoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası genç futbolcunun paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan görüntüler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin Twitter hesabından maç sonu yapılan paylaşımda Luyindama-Ferdi Kadıoğlu pozisyonu için 'Yorumsuz' ifadesi kullanıldı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.9.2020 00:32

İLGİLİ HABERLER