Gündem
  • 22.1.2020 16:34

Fenerbahçe'den Vedat Muriqi açıklaması!

KAYNAK : YENİ AKİT

Fenerbahçe- Gaziantep Spor Kulübü maçının son anlarında Vedat Muriqi'in, Başakşehir maçında sorun yaşanmaması için bilerek sarı kart gördüğü iddia edilmişti. Yaşananların ardından sosyal medyada Vedat ve Fenerbahçe'ye yönelik birçok eleştiri mesajı yayınlanmıştı. Ardından Muriqi PFDK'ya sevk edilmişti. Fenerbahçe'den, yaşananlara dair açıklama geldi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşmasında Kayserispor'u Kadıköy'de 2-0'lık skorla geçti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı-lacivertlilerde maç sonunda ise buruk bir sevinç vardı. TFF'nin verdiği harcama limiti kararına itiraz eden Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin disiplin kuruluna sevk edilmesiyle bir şok daha yaşadı.

Süper Lig'in 18. haftasında çift sarı karttan oyun dışında kalan Vedat Muriqi, cezasını Başakşehir maçı yerine kupada oynanan Kayserispor mücadelesinde çekecekti. Kayseri maçında kafilede yer almayan Muriqi'nin, Başakşehir maçında oynayabilecek durumdayken 'bilerek kart gördüğü' gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi sarı-lacivertli camiada büyük bir şoka neden oldu.

Fenerbahçe'nin hukuktan sorumlu yöneticisi Alper Pirşen, Kayserispor maçının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Pirşen, "Toplantıdan sonra Vedat Muriqi'in PFDK'ya sevk edildiğini öğrendik. Fenerbahçe kaç cephede savaşabiliyor diye bizi test ediyorlar. Biz 15 cephede de savaşırız. Tahkim Kurulu ile yaptığımız toplantı verimli geçti. Kulüp Lisans Kurulu'nun bize sormadığı detay sorularını onlar sordular. Verimli toplantıydı ama garanti sonuç çıkacağını söylemek şu an itibariyle kolay değil. Vedat Muriqi'in PFDK'ya sevk edilmesi gülünç bir durum. Bu sezon Caner Erkin yaptı aynı şeyi ama bir şey olmadı. Nedense Fenerbahçe'de oluyor." açıklamasında bulundu.

Güncellenme Tarihi : 22.1.2020 16:35

İLGİLİ HABERLER