Spor
  • 3.6.2021 10:30

Fenerbahçe'nin yeni hocasını Mesut Özil belirler

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğundan ayrılan Emre Belözoğlu'nun yerine hangi hocanın geleceği merak ediliyor. Salı günü basın toplantısın düzenleyen Ali Koç yeni hocalarının Alman ya da Portekiz ekolünden gelen bir hoca olacağının ipucunu vermişti. Diğer yandan Galatasaray'da Okan Buruk iddiaları var... Sabah gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan ise bugünkü yazısında Mesut Özil'in Fenerbahçe'nin yeni hoca kararında etkin rol oynacağını ifade etti.

Türk futbolunda yoğun bir gündem yaşanıyor. Bir yandan Fenerbahçe ve Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi, Fatih Terim'in kalıp kalmayacağı, sözleşmesi sona eren Sergen Yalçın'ın yeni sözleşmesi ve diğer yandan da yapılacak transferler... Sabah gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, gündeme yönelik köşe yazısında çarpıcı ifadeler kullandı.

Murat Özbostan'ın yazısı;

"BURAK ELMAS KAZANIRSA, FATİH TERİM İLE DEVAM EDECEK"

Trabzonspor transferde sağlam adımlar atıyor. Erken başladılar. En önemli avantajları ise takımın başında bir hocasının olması. Abdullah Avcı bir reçete yazdı, yönetim de uyguluyor. Galatasaray'ın şu an teknik direktörü yok. Fenerbahçe hoca arıyor. Şampiyon Beşiktaş, Sergen Yalçın ile masada. Burak Elmas seçimi kazanırsa, Fatih Terim ile devam edecek.

"YİĞİT ŞARDAN'IN EKİBİ OKAN BURUK İLE FLÖRTTE"

Diğer adaylar için net bir yorum yapılamıyor. 23 Haziran'da yeni yönetim mazbatasını aldığı zaman ya Terim ya da başka bir teknik adam olacak. Mesela Yiğit Şardan'ın ekibi de Okan Buruk ile flörtte... Ne olursa olsun bu zaman kaybının faturasını kim ödeyecek?

"FENERBAHÇE'DE YENİ DİREKTÖRÜ MESUT ÖZİL BELİRLER"

Ali Koç, Emre Belözoğlu için risk almam deyip, yabancı bir hocaya risk haklarını kullanacak. Yerli de olsa yabancı da olsa Fenerbahçe'nin işi önümüzdeki sezon da zor! Yabancı teknik adamın ilk senesinde gelip bir takımı şampiyon yapması %35'lik bir ihtimal. Sayın Koç bu riski göze almış! Ayrıca Mesut Özil'in yeni teknik adam seçiminde aktif rol oynayacağını da düşünüyorum. Bu nedenle de Alman bir teknik adam yüksek ihtimal.


 

Güncellenme Tarihi : 3.6.2021 10:31

İLGİLİ HABERLER