Spor
  • 7.12.2004 20:39

FERGUSON: ''YARINKİ MANCHESTER UNITED'I KÜÇÜMSEMEYİN''

İSTANBUL - Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson, İstanbul'a birçok as futbolcudan yoksun gelmelerine rağmen, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
     Avrupa Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'ndaki 6. ve son maçında, yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İngiliz takımının Teknik Direktörü Ferguson, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Ferguson, İstanbul'a birçok as oyuncudan yoksun gelmelerinin nedeninin sorulması üzerine, şunları kaydetti:
     ''25 kişilik bir kadrom var. Aralık, bizim için çok yoğun bir ay ve hepsini oynatmam gerekiyor. Eğer maç deneyimleri olmazsa, pek başarılı olamazlar. Yarınki kadromda, milli futbolcular da var. İyi oynayacağımızı tahmin ediyorum. Tabii ki bu benim bilenen ilk 11'im değil. Ama yarınki kadroda milli oyuncular da olacak. Bence bir şeyi unutmayın, yarınki Manchester United'ı küçümsemeyin. Çünkü yarın kazanmak için oynayacağız.''
     Sir Alex Ferguson, ''Bu kadar zayıf bir kadroyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadınız mı?'' şeklindeki bir soruya ''Tabii ki'' şeklinde yanıt verirken, grubu, lider veya 2. sırada bitirmek arasında büyük fark olduğunu düşünmediğini söyledi.
     Yarınki maçı kazanmayı hedeflediklerini tekrarlayan deneyimli teknik adam, ''Çünkü kazanmak bizim kulübümüz için çok önemlidir ve kazandıktan sonra bunun ne getireceğine bakacağız. Fenerbahçe, zaten UEFA Kupası'na katılmayı garantiledi. Bence yarınki maç, her iki takımın genç ve daha önce oynatamadığı oyuncularının denenmesi için önemli bir fırsat'' dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:25

İLGİLİ HABERLER