Asayiş
  • 14.1.2020 13:30

FETÖ’cü Enes Kanter ‘panya’ya çarptı! İddiasına büyük tepki

KAYNAK : YENİ AKİT

Ucuz manipülasyon ustası, NBA’de oynayan FETÖ’cü hain basketbolcu Enes Kanter’in sosyal medyadaki küstah paylaşımına tepki yağdı. Kanter, Türkiye’de maçlarının kendi görüntüsünün sansürlenerek gösterildiğini iddia etti.

NBA’de oynayan ve Fetullah Gülen'in artıklı çayını gönderdiği Türkiye düşmanı basketbolcu Enes Kanter sosyal medyadan yalanlarına devam etti.

Veryansın TV’nin haberine göre, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Boston Celtics’de forma giyen, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e bağlılığını birçok defa ifade eden basketbolcu Enes Kanter’den yeni bir kışkırtma hamlesi geldi.

Türkiye’de yasaklı olduğu için görülemeyen Twitter hesabından açıklama yapan Kanter, Türkiye’de maçlarının kendi görüntüsünün sansürlenerek gösterildiğini iddia etti.

Kanter’in paylaştığı fotoğrafa göre, Celtics maçında Enes Kanter’in üstünde “sansür” yazılı siyah bir bant yer alıyor ve maçın bu şekilde yayınlandığı gösteriliyor.

Skandal Twit

Kanter de attığı twitte şu ifadeleri kullandı:

Çok üzücü!

Türkiye basketbol sitesi benim maçımı bu şekilde yayınlıyor.

Türkiye’deki NBA fanları için çok üzgünüm. Diktatörlük yüzünden basketbol izleyemiyorlar.

Kanter’in ABD kamuoyunu yönlendirme amaçlı ortaya attığı bu iddia ise bütünüyle yalandan ibaret, çünkü Türkiye’de NBA’in yayıncı kuruluşu Kanter’in maçlarını yayınlamıyor. Dolayısıyla Enes Kanter’in maçlarında Enes Kanter’in buzlanarak/bantlanarak gösterilmesi söz konusu değil.

Böylesine gülünç bir görüntünün, Türkiye’deki internet sitelerinde ve televizyonlarında olduğunu iddia eden Kanter’e ise attığı twitin altında tepki yağdı.

Kanter’in twitini gören kullanıcılar, böyle bir görüntünün Türkiye’de kullanılmadığını, yapılanın ucuz bir manipülasyon olduğunu anlattılar.

FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter, daha önce de ABD medyasını Türkiye’ye karşı yönlendirme maksatlı açıklamalar yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 14.1.2020 12:32

İLGİLİ HABERLER