Gündem
  • 14.1.2020 10:41

FETÖ'cü Hakan Şükür UBER taksi şoförü oldu

Paraları FETÖ'ye himmet diye kaptıran Eski milli futbolcu Hakan Şükür ABD'de Uber şoförü oldu.. Açtığı pastahane de iflas eden ve Türkiye'deki mallarına devlet eline geçen Hakan Şükür, iyice züğürtleşti.
Çok güvendiği Fetullah Gülen haininden de beş kuruş alamayan Hakan Şükür, FETÖ'cülerden de mali restek gelmeyince sokağa düştü.

Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan ve mal varlığına el konulan eski milli futbolcu Hakan Şükür, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Uber şoförü oldu.

Dünya kupalarında atılan en hızlı gole sahip 45 yaşındaki futbolcu ABD'de açtığı kafeye bazı kişilerin gelip Dombra şarkısı çaldığını söyledi. Alman gazetesi Welt am Sonntag bu olaylar sonrasında Şükür'ün açtığı kafeyi kapatıp akıllı telefonlar üzerinden taşımacılık servisi veren Uber'de şoför olarak çalışmaya başladığını yazdı.

2015 yılında ABD'ye giden, bir dönem AK Parti milletvekili de olan Şükür'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmekten yargılandığı davada hakkında yakalama kararı çıkmıştı. Hakan Şükür'ün babası ise Sakarya'da devam eden davada yargılanıyor. Şükür'ün babasının mal varlığı da dondurulmuş durumda.

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.1.2020 23:02

İLGİLİ HABERLER