Medya
  • 26.1.2020 22:21

Firari Ermeni gazeteciden Elazığlılara küfür ve hakaret

FETÖ beslemesi Taraf Gazetesi'nin yazarlarından Sevan Nişanyan'dan alçak sözler!

Hapishane firarisi eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, 6.8 büyüklüğünde bir deprem yaşayan Elazığlılara alçakça sözlerle hakaret etti.

Sevan Nişanyan'dan alçak sözler!

Taraf gazetesinin eski Ermeni yazarı Sevan Nişanyan, 29 kişinin yaşamını yitirdiği Elazığ depreminin ardından Elazığlı vatandaşlarla dalga geçip hakaret yağdırdı.

Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı alçak paylaşımında, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz." dedi.

Büyük tepki çekti

Yaptığı paylaşımlara sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterirken, cezaevi firarisi Nişanyan ise kendisini savunarak skandal sözlerine devam etti. Alçakça Elazığlıların ölmesi gerektiğini söyleyen Nişanyan paylaşımlarına devam ederek, "Gelen tepkilerden net olarak anlaşılıyor ki Elazığlıların ve onları savunanların yeryüzünden topluca silinmesi -Elazığlıların kendileri dahi - tüm insanlık için hayırlı olacaktır." , "Yorum yazan 1500 kişi Elazığ ortalamasını temsil ediyorsa, demek ki %99,7'si a) bağnaz, b) düzgün cümle kuramayacak kadar cahil, c) paranoyak, d) ırkçı, e) akılları fikirleri tecavüzle meşgul kişilerdir. Kalan binde üçten özür dileyerek soralım, yaşasınlar mı sizce?" dedi.

Peygamber efendimize de hakaret etmişti

FETÖ'nün yayın organı Taraf'ta yazdığı dönemde Peygamber efendimiz hakkında da "Allah ile kontak kurduğunu iddia eden, bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin eden, bir Arap lideri" olduğu şeklinde nitelendirmelerde bulunan Nişanyan hakkında dava açılmış ve 13 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Soruşturma başlatıldı

Sevan Nişanyan hakkında Elazığ depreminin ardından yaptığı paylaşımlar nedeniyle adli işlem başlatıldı. Ayrıcan Nişanyan; "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama, örgütün veya amacının propagandasını yapma, orman alanlarının işgali, ormandan faydalanma ve orman içinde yerleşilmesi, hükümlü veya tutuklunun kaçması, mühür bozma, 2863 sayılı yasaya muhalefet, basit yaralama, hakkı olmayan yere tecavüz etme, dikili ağaç, fidan veya boğ çubuğuna zarar verme" suçlarından aranıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 00:40

İLGİLİ HABERLER