Gündem
  • 2.12.2019 20:12

Firari FETÖ'cü CHP'nin iki kritik ismini tehdit etti

Firari FETÖ'cü CHP'li o iki vekili tehdit etti: Ateşle oynuyorsunuz

Sürekli olarak Türkiye aleyhine algı operasyonları yürüten Firari FETÖ'cü Erhan Başyurt, bu kez CHP'li iki ismi tehdit etti.

Kapatılan Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni firari FETÖ’cü Erhan Başyurt, Youtube üzerinden örgüt propagandasına devam ediyor.

Başyurt, Moonstar isimli kanalda Turan Görüryılmaz’ın sunduğu ‘Erdoğan’ın ensesindeki el nasıl bir son hazırlıyor?’ başlıklı programda FETÖ’cülere karşı yürütülen operasyonları destekleyen CHP'li isimleri hedef aldı.

Firari FETÖ'cü CHP'li o iki vekili tehdit etti: Ateşle oynuyorsunuz

“Derin yapıların sol eli var.” diyen Başyurt, bazı CHP’lileri isim vererek tehdit etti.

Bir grup FETÖ’den atılan KHK’lının Meclis’te ziyaret ettiği Özgür Özel de Başyurt’un hedefindeydi. Başyurt şu sözlerle CHP’li Özel ve Levent Gök’ü hedef gösterdi:

“Bir grup KHK’lının ziyareti sırasında ‘Cemaat bu ülkeye çok kötülükler yaptı. Atatürkçü subaylara iftiralar attı. Devletin bir arınmaya ihtiyacı var. Cezaevindeki kadınlar örgüt talimatıyla hamile kalıyorlar.’ Bunu söyleyen kişi CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel. Daha yeni Levent Gök, Kazakistan’da FETÖ’cülerin iade edilmesini istedi. İktidar biraz vites küçülünce derin devlet ve diğer kolları vites büyütmeye başladı. CHP’nin içinde ya da Kemalist ulusalcıların içinde şu an yürümekte olan hak ihlallerine ‘yesinler birbirlerini’ düşüncesinde olanlar var. Dindar tasfiyesi olarak görüyorlar. Fakat yerine koydukları şey 90’Ların o korkunç derin devleti. Buradan rahata ereceklerini düşünüyorlarsa sol kesimin darbelerde ne yaşadığına baksınlar. Ateşle oynuyorlar.”

Güncellenme Tarihi : 2.12.2019 20:15

İLGİLİ HABERLER