Dünya
  • 29.10.2020 12:52

Fransa'da kilise yakınlarında ikisi kadın 3 kişi bıçaklanarak öldürüldü

Polis kaynaklarımıza göre iki kadından birinin cesedi kilisede bulundu. İkincisi, yakındaki bir kafeye sığınmaya çalışırken sokakta hayatını kaybetti, bıçaklandı. Birkaç kez bıçaklanan bir adam da aldığı yaralardan öldü.

Resim

Versailles rahibi, etkili blog yazarı ve düzenli olarak televizyona davet edilen Peder Pierre-Gervé Grosjean, bu sabah Twitter'da Nice'deki Notre-Dame bazilikası bölgesinde yapılan saldırıya tepki gösterdi.

" Notre Dame de Nice kilisesine saldırı. Rahipler, cemaatçiler, piskoposluk ile komünyon. Ölenler için dua, Hristiyan oldukları için öldürüldüler. Onlar çok korkak, ”diye yazdı.
Resim

Nice kentinde bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Bölgede yaralıların da olduğu belirtiliyor. Fransa polisi tüm sokakları tutarken, saldırgan her yerde aranıyor.

 

Fransa'nın Nice kentinde bir kilise yakınlarında bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, birkaç kişi de yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, polisler tüm yolları tuttu.

Fransız siyasetçi Estrosi, terör saldırısı olduğunu düşündüklerini bildirdi.

Aşırı sağcı Marine Le Pen ise bir kadının başının kesilerek öldürüldüğünü iddia etti. Polis kaynaklarının iddialarını doğruladığını belirtti.

Bölgede hareketli dakikalar yaşanıyor.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2020 14:18

İLGİLİ HABERLER