Spor
  • 19.4.2024 12:43

Futbolcular isyanda.. İsmail hoca maçtan önce bize penaltı çalıştırması yapmadı

Olympiakos maçında kaçan 3 penaltı şok etkisi yapmıştı..  Olay gerçek ortaya çıktı: Meğer İsmail Kartal takıma penaltı çalışması yaptırmamış..

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu sezon başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı. Bu turda Yunanistan takımı Olympiakos ile eşleşen sarı-lacivertli ekip, ilk mücadeleyi deplasmanda 3-2 kaybetti. İstanbul'da oynanan rövanşta öne geçmesine rağmen zaferi penaltılarda kaçıran Kanarya'da flaş bir gerçek ortaya çıktı. Tam 3 penaltıda Olympiakos kalecisini geçemeyen Fenerbahçe'de işte o şok

TARAFTARIN TEPKİSİ GECİKMEDİ

Penaltı atışlarında kaybederek elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a sarı-lacivertli taraftarlardan yoğun tepki geldi.Deneyimli çalıştırıcının maçın normal süresinin son dakikalarında Fred ve İrfan Can'ı aynı anda oyundan alması taraftarlar tarafından yanlış karar olarak nitelendirildi.

Penaltılarda da yanlış oyuncuların atışları yaptığını söyleyen taraftarlar, İsmail Kartal'a olan tepkilerini gizleyemedi.

FLAŞ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe takımı, Olympiakos maçının penaltılara gitme ihtimalini göz ardı etmiş.Takımdan gelen bir bilgi olarak verilen haberde, sarı-lacivertli futbolcuların penaltı çalışmadığı belirtildi.Mücadelenin penaltılara gitmesiyle birlikte atışları kullanacak futbolcuların kendi kafalarına göre vuruşlarını yaptıkları söylendi.

Güncellenme Tarihi : 19.4.2024 12:55

İLGİLİ HABERLER