Spor
  • 24.1.2021 11:33

Galatasaray İrfan Can teklif paketini güncelledi!

Galatasaray son dakika transfer haberi... Başakşehir'in İrfan Can Kahveci'ye karşılık 6.5 milyon Euro artı Emre Kılınç talebi, Florya'da kabul görmedi. Bu kez Sarı-Kırmızılılar başka bir formülle kapıyı çalacak. Yıldız futbolcunun bonservisinin yarısının alınması, takasta Ryan Babel ve birkaç genç oyuncunun kullanılması, toplam ücretin 10 milyon Euro bandına çekilmesi gibi seçenekler masada.

Galatasaray'da tek gündem İrfan Can Kahveci transferi... Sarı-Kırmızılılar, her gün Başakşehir'le pazarlık halinde.


Son olarak kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'ın 6.5 milyon Euro artı Emre Kılınç talebi, Florya'dan veto yedi.
Teknik patron Fatih Terim, gelecek yılki takım iskeletinin önemli bir parçası olarak gördüğü Emre'yi kesinlikle bırakmak istemiyor.
Galatasaray Yönetimi bunun üzerine yeni seçenekleri masaya yatırdı. Fatih Terim'le de görüşen Sarı-Kırmızılılar, teknik heyetten onaylı bazı isimleri takasa dahil ederken, teklif edilen toplam ücreti yükseltme yoluna gidecek.
Takasta Babel'in yanı sıra şu sıralarda 1. Lig kulüplerinde kiralık oynayan bazı oyuncuların Başakşehir'e önerilmesi düşünülüyor.
Takas dışında toplam bonservis teklifinin 10 milyon Euro bandına, çeşitli opsiyonlarla birlikte çekilmesi de gündemde.
Bu teklifin içerisinde Şampiyonlar Ligi'ne katılım, belirli sayıda forma giyme veya bir sonraki satıştan ekleme gibi ileriye dönük maddeler de yer alacak.
Diğer taraftan, operasyonun bir an önce çözülmesi adına şimdilik İrfan Can'ın bonservisinin yüzde 50'sinin alınması, kalan yüzde 50'nin de belirli şartlara bağlanarak zaman içerisinde Galatasaray'a kazandırılması düşünülüyor.
Bu hafta içerisinde bu teklif paketiyle birlikte Başakşehir'in kapısı tekrar çalınacak.
Ara transferin bitimine 1 hafta kala, iki kulüp arasındaki görüşmelerin temposu daha da artacak gibi görünüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2021 11:37

İLGİLİ HABERLER