Spor
  • 13.1.2021 01:04

Galatasaray penaltılarla çeyrek finalde

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1 (Penaltılar: 6-7)

Süper Lig'deki Gençlerbirliği galibiyetiyle rahat bir nefes alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Yeni Malatyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaştı. 90 dakikası 0-0, uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi. Seri penaltı atışları sonunda Yeni Malatyaspor'a 7-6'lık üstünlük kuran Galatasaray, çeyrek final biletini cebine koydu. Galatasaray'ın yediği golde büyük hatası olan Fatih Öztürk, penaltılarda 2 kez kalesini gole kapattı ve çeyrek finali getiren isim oldu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Yeni Malatya Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi. Uzatmalarda 102'de Umut Bulut ile geçen Yeni Malatyaspor'a Galatasaray 120+1'de Luyindama ile cevap verdi. 120 dakikası 1-1 sona eren karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi.

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Diagne, Marcao, Etebo ve Emre Kılınç topu ağlara gönderirken Kerem Aktürkoğlu penaltıdan yararlanamadı. Yeni Malatyaspor'da ise Ahmet Ildız, Lukoki, Chebake, Youssouf, Wallace, Murat Akça hata yapmadı. Mustafa Eskihellaç ile Topalli ise Fatih Öztürk'ü geçemediler.

Seri penaltı atışları sonrası Yeni Malatyaspor'a 7-6'lık üstünlük kuran Galatasaray, çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Güncellenme Tarihi : 13.1.2021 00:06

İLGİLİ HABERLER