Spor
  • 13.8.2020 10:50

Galatasaray'da hedef : Mensah, Moder, Onyekuru

Galatasaray transferde gaza bastı: Mensah, Moder, Onyekuru

Galatasaray transfer haberi... Transferde Emre Kılınç, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray operasyona devam ediyor. Şimdiki hedef eski aşk Onyekuru, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Mensah ve genç orta saha Jakup Moder...

Galatasaray, Mensah transferinde mutlu sona çok yaklaştı

Mensah'la el sıkışan Galatasaray, oyuncunun yıllık ücretine karşılık Kayseri'ye kiralama bedeli ödeyip, Atletico Madrid'e olan borcun kapatılmasını sağlayacak. Sözleşmede sezon sonu için zorunlu satın alma opsiyonu bulunacak. Gana basını bu transferin bittiğini iddia ediyor.

Terim'in çok istediği Jakub Moder için girişimler başladı

Scout ekibi önerdi, Terim beğendi. Lech Poznan'ın 21 yaşındaki 1.88 boyundaki orta sahası Jakub Moder için çok ciddi girişimler var. Fatih hoca merkezde Moder/Mensah ikilisini kullanmanın planlarını yapıyor. Maliyeti uygun olan genç futbolcu, bonservisiyle birlikte alınacak.

Monaco ile randevu ayarlandı, Onyekuru için görüşecekler

Ve bitmeyen aşk Onyekuru... Sarı-Kırmızılılar bir kez daha Nijeryalı yıldız için devrede. Monaco ile yarın akşam saatlerine kadar bir görüşme gerçekleşecek. Fransız kulübüyle aradaki buzları eritmeye çalışan Galatasaray cephesinin avantajı, yine genç oyuncunun ısrarı olacak.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2020 10:52

İLGİLİ HABERLER