Spor
  • 16.9.2021 12:26

Galatasaray'da Lazio öncesi sevindiren 2 haber!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Lazio ile karşı karşıya gelecek. Lazio maçı öncesinde Galatasaray'da sevindiren gelişmeler yaşandı. Sakatlığını atlatan 2 futbolcuyla ilgili son kararı Fatih Terim verecek.Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda idman öncesi teknik direktör Fatih Terim ile golcü futbolcu Halil Dervişoğlu basın toplantısında soruları yanıtladı. Aslan'da Lazio maçı öncesi 2 futbolcudan sevindiren haberler geldi.

TERİM TECRÜBESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Sarı-kırmızılı takımın başında önemli başarılara imza atan Terim, Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle dikkati çekiyor. Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 87 karşılaşmaya çıkan Galatasaray, 34 galibiyet, 19 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda 120 kez fileleri havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 131 gol gördü.

295. AVRUPA MAÇI

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 294 müsabakanın 103'ünden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 77 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı. Avrupa arenasında rakip fileleri 393 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 443 gole engel olamadı.

SEVİNDİREN GELİŞME

Ardından zorlu karşılaşma öncesi Florya'daki idmana geçildi. Çalışmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. Burada Galatasaray adına sevindirici bir gelişme yaşandı.

EMRE İDMANDA

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan futbolculardan Emre Kılınç ve Sofiane Fegholi de takımla çalışmalara katıldı. Trabzonspor maçının ilk yarısında atığı 2 golle yıldızlaşan Emre Kılınç aşil bölgesindeki ağrıları nedeniyle 2. yarıya çıkamamıştı.

BOEY İDMANDA YER ALMADI

Elindeki kırık nedeniyle ameliyat edilen Barış Alper'in koruyucu ekipmanlarla deneneceğini, Emre ve Feghouli'nin durumunun ise yarın gün içinde belli olacağını kaydetti. Sakatlığı bulunan futbolculardan kaptan Arda Turan ile Sacha Boey, çalışmada yer almadı.

Güncellenme Tarihi : 16.9.2021 12:33

İLGİLİ HABERLER