Spor
  • 10.5.2024 09:23

Galatasaray'da Wilfried Zaha için olay iddia! Anlaşma sağlandı

Galatasaray'ın sezon başında Fenerbahçe ile transferde yarıştığı ve bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımla yol ayrımına geldiği kaydedildi.

Galatasaray’ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, Sarı-Kırmızılı takımla yol ayrımına geldi. Son haftalarda hocası Okan Buruk’tan forma şansı bulamayan Fildişi Sahilli forvet için İngiltere’den flaş bir iddia ortaya atıldı.

YILLIK 4.3 MİLYON EURO

Galatasaray, Wilfried Zaha'ya sezon başında 2 milyon 330 bin Euro imza parası ödedi. Sarı-kırmızılılar, başarılı futbolcuya yıllık 4 milyon 350 bin Euro garanti ücret verileceğini belirtti.

SEZON PERFORMANSI

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

YOLLAR AYRILIYOR

Ada basınına göre tecrübeli yıldız, Premier Lig kulüplerinden West Ham’la anlaştı ve Ada’ya geri dönmeye hazırlanıyor. Cim Bom’la 2 yıl daha kontratı bulunan Zaha için Galatasaray’a bonservis bedeli ödeneceği de gelen haberler arasında. Kalan haftalarda da Zaha’nın forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 10.5.2024 09:27

İLGİLİ HABERLER