Spor
  • 16.9.2014 22:38

Galatasaray'daki köstebek yönetici belirlendi

Galatasaray yönetimindeki olayları bir TV kanalına açıklayan yöneticinin Aka Gündüz Özdemir olduğu iddia edildi.Sarı-kırmızılı taraftarlar, kulübün tüm sırlarını yalan yanlış açığa çıkaran ve bir televizyon kanalına konuşan yöneticiye ateş püskürüyorlar.

Sedat Doğan'ın saunaya giren Başkan Ünal Aysal'ın havlusunu tuttuğunu, Candan Erçetin'in yönetim kurulu toplantılarına köpeğiyle geldiğini ve taraftar gruplarına haraç verildiğini bir televizyoncuyu arayarak söyleyen yöneticinin kimliğini taraftarlar öğrendi. Fanatik'in haberine göre; ultrAslan'ın önde gelen isimleri, bu yöneticinin Aka Gündüz Özdemir olduğunu iddia ettiler.

Özdemir'e büyük tepki gösteren taraftarlar şunları söylediler:
"Biz bu kişinin Aka Gündüz Özdemir olduğunu ispatlamaya hazırız. 2-3 yöneticinin de bu tür kulüp içi sırları ifşa ettiğini biliyoruz. Onların da peşindeyiz, kanıtlara ulaştığımızda onları da açıklayacağız. Bir de yalanlarla Galatasaray'ı zedelemeye çalışıyorlar. Biz kimseden haraç almıyoruz, bunu iddia edenlerin şerefleri varsa iddialarını kanıtlasınlar. Türkiye 'nin en büyük taraftar kitlesiyiz ve ne yapıyorsak kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Sayın Özdemir'i bu iddialarını kanıtlamaya davet ediyoruz. Galatasaray'ın içinde bu şekil yöneticiler olduğu sürece ne ezeli rakiplerin ne de her fırsatta Galatasaray'ı mağdur eden federasyonun düşmanlığına ihtiyacımız var. İçimizdeki İrlandalılar kulübümüze ve işlerini düzgün yapan yöneticilerimize onlardan daha fazla zarar veriyorlar. Bu sezonun en önemli maçlarından biri öncesinde hem yönetimin, hem futbolcuların hem de taraftarın konsantrasyonunu bozdular. Galibiyet gelmezse vebali bu yöneticinindir."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:46

İLGİLİ HABERLER