Spor
  • 15.11.2019 20:39

Galatasaraylı futbolcu Antalyaspor'un başına geçti

Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Antalyaspor, takımın başına Stjepan Tomas’ın geçirildiğini duyurdu.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Antalyaspor, prensip anlaşmasına vardığı Stjepan Tomas’la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Hocamız ilk kez bir deneyim yaşayacak ama baktığınızda diğer hoca alternatiflerinde de risk var, belki daha fazlasını bile görebiliyoruz. Jose Mourinho'yu getirseniz bile ben hocamızdan fazla daha riskli görüyorum" dedi.

Antalyaspor, Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdıktan sonra Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Okan Buruk’un yardımcısı olarak görev yapan 43 yaşındaki Stjepan Tomas’la anlaşmaya vardı.

İstanbul’dan Antalya’ya gelen Hırvat teknik adam için bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törene kırmızı-beyazlıların başkanı Ali Şafak Öztürk de katıldı.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Öztürk, Bülent Korkmaz ile her iki tarafın da kendine yakışan bir ayrılık yaşadığını belirterek, "Adamlığı için teşekkür ediyoruz ve gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.11.2019 20:41

İLGİLİ HABERLER