Medya
  • 20.10.2019 21:35

Gazeteci Mithat Bereket'den kötü haber

Sosyal medya, gazeteci Mithat Bereket'i konuşmaya devam ederken, Bereket'ten de bir açıklama geldi. Bereket, mesleğinden neden ayrılmak zorunda kaldığını anlattı.

Barış Pınarı Harekatı’nı sıcak bölgede takip eden gazeteciler, sosyal medyada çokça konuşulmuştu.

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, sıcak bölgeden paylaştığı fotoğrafta; aksesuarlarıyla ve askeri kamuflajlı pantolon giymesiyle çokça tartışılmıştı.

Yine, hükümete yakın A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak'ın sınırdan yaptığı yayın sosyal medyada gündem olmuştu. Ulak'ın başında miğfer ve yere çömelerek yayın yaptığı anlarda TRT muhabirinin rahat bir şekilde ayakta yayın yapması akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu.

Tartışmalar sürerken, sosyal medyaya bir video düşmüş ve o video bir anda gündeme oturmuştu.

Söz konusu videoda, gazeteci Mithat Bereket'in, bir savaş bölgesindeki anları paylaşılmıştı. Görüntülerde, Bereket'in kafasına silah doğrultulmuştu. Videoda, Mithat Bereket'in, kendisine doğrultulan Kalaşnikof silaha rağmen gazeteci olduğunu vurgulaması dikkat çekmişti.

O video şu şekildeydi:

"YÜRÜME, DENGE VE KONUŞMA PROBLEMLERİ BENİ SİZLERDEN AYIRDI"

Sosyal medya, Mithat Bereket'i konuşmaya devam ederken, Bereket'ten de bir açıklama geldi.

Mithat Bereket, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir yandan kendisini konuşanlara teşekkür ederken, diğer yandan da mesleğinden neden ayrılmak zorunda kaldığını aktardı.

Rahatsızlığı olduğunu ifade eden Bereket, "Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı" dedi.

Mithat Bereket, "Hepinize Merhaba,sizlere geri dönüp bir şeyler karalamak için 3-4 gün durup duygu ve düşüncelerimin 'demlenmesi' için bekledim... Heyhat, iyi ki de beklemişim, bu süre zarfında,yaklaşık 500 bin küsur kere 'TT' olmuşum. Tanıdık, tanımadık herkese sonsuz teşekkürler..." derken, "Evet... Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım..." diye belirtti.

İşte Mithat Bereket'in o paylaşımları:

Güncellenme Tarihi : 20.10.2019 21:38

İLGİLİ HABERLER