Spor
  • 4.12.2006 19:38

GERETS : SEZON SONUNA KADAR BURDAYIM

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçta hakemin vermediği penaltı kararı nedeniyle zarar gördüklerini, ancak suçu tamamen onda bulmadıklarını söyledi.
     Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın FC Liverpool ile oynayacakları maçla ilgili basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının, Fenerbahçe derbisi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Gerets, şunları söyledi:
     ''Hakemler hakkında bazen konuşmamak zor oluyor. Herkes maçtaki pozisyonun penaltı olduğunu söylüyor. Bu karardan dolayı zarar gördük, ama tamamen suçu hakemde bulmuyoruz. Onlar da insan. Dün akşam hata yaptı, ama hocalar da futbolcular da hata yapıyorlar.''
     Gerets, yarıştan kopmadıklarını ve liderle oynamalarına rağmen en az rakipleri kadar iyi oynadıklarını dile getirerek, ''Dünkü performansımız ortada. Sonuna kadar yarışta varız ve iyi takımız'' ifadesini kullandı.
     Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde kritik sınavlarda başarılı sonuçlar alınmamasının, küçük detaylar nedeniyle gerçekleştiğini anlattı.
     Gerets, Liverpool maçıyla ilgili açıklamasında da Şampiyonlar Ligi'nde herhangi bir hedeflerinin kalmadığını, sadece ülke puanına katkıda bulunmak ve başarılı bir maç çıkartarak turnuvayı bitirmek istediklerini söyledi.
     Gerets, yarınki maçta, Fenerbahçe karşılaşmasındaki kadroda değişiklik yapabileceğini vurguladı.
     Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın ''Gündemimizde Erik Gerets ile masaya oturmak yok'' sözünü değerlendiren Gerets, kendisinin yönetimle bu konuda anlaşma yaptığında Polat'ın yönetici olmadığını, bu nedenle bilgisinin bulunmayabileceğini söyledi.
     Gerets, sözleşme yenilemesiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı:
     ''Burada çok basit bir olay var, menajerimle birlikte, yönetimle anlaşmaya vardım. Bu yıl sonuna kadar, devamın nasıl olacağı şeklinde yönetimle bir toplantı olacaktı. Bu toplantı eninde sonunda yapılacaktır ve her konu masaya konulacaktır, ama henüz erken. Bu konuyu abartmak da gereksiz.''
     Gerets, ''Yönetim sizinle yeniden anlaşmazsa, bu konsantrasyonunuzu bozar mı?'' sorusuna, ''Konsantrasyon bozukluğu olamaz, sezon sonuna kadar buradayız'' yanıtını verdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:46

İLGİLİ HABERLER