Gıda zehirlenmesi şüphesi: Anne kız öldü baba yoğun bakımda...

1 dk okuma
Gıda zehirlenmesi şüphesi: Anne kız öldü baba yoğun bakımda...

Hızlı Özet

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan anne ve kızı öldü, baba yoğun bakımda






Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Suriyeli aileden anne ve 5 yaşındaki kızı hastanede hayatını kaybederken, baba yoğun bakımda tedavi altına alındı.



Olay dün gece saatlerinde Kızıltepe İpek Mahallesi 433 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 7 yıl önce Suriye'nin Derbesiye şehrinden Kızıltepe'ye yerleşen 40 yaşındaki Abdulvahap Elhac, eşi 40 yaşındaki Zekiye Şino ve 5 yaşındaki kızları Şindar Şino rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kızıltepe'de özel bir hastanede tedavi altına alınan anne Zekiye Şino ve kızları Şindar Şino hayatını kaybetti. Baba Abdulvahap Elhac'ın ise midesi yıkandığı ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



Bacanak hastaneyi suçladı



Hastanede tedavisi devam eden Elhac'ın bacanağı Mehmet İsa, "Akşam saat 21.00 gibi beni arayarak rahatsız olduklarını söylediler. Saat 23.00 gibi hastaneye gittik. Birer serum verdiler. Gece saat 02.00-03.00 gibi eve gitsinler, yemek falan yesinler. Yine rahatsızlandıklarında hastaneye getirin dediler. Yine ambulans alıp onları götürdü. Anne ve kızı rahmet etti" iddiasında bulundu.

Anne ve kızın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra öğrenileceği belirtildi.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.




Bu haber 628 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kadınların günde ortalama 9 saat, erkeklerin de 8 saat 49 dakika uyudukları hesaplandı.
Sağlık

Kadınların günde ortalama 9 saat, erkeklerin de 8 saat 49 dakika uyudukları hesaplandı.

Türkiye'de geçen yıl 10 yaş ve üzeri bireyler, günde ortalama en fazla zamanı 8 saat 55 dakikayla uykuya ayırırken kadınların günde ortalama 9 saat, erkeklerin de 8 saat 49 dakika uyudukları hesaplandı.

Habervitrini11660 Görüntüleme
Ankara'da NATO Zirvesi sürecinde sağlık tesislerinde aksama olmayacak
Sağlık

Ankara'da NATO Zirvesi sürecinde sağlık tesislerinde aksama olmayacak

NATO Zirvesi nedeniyle hazırlıkların sürdüğü Ankara'da zirvenin düzenleneceği 7-8 Temmuz'da sağlık tesisleri hizmet verecek mi sorusunun cevabı merak edildi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, başkentte sağlık tesislerinin tam kapasite çalışacağını açıkladı.

Habervitrini10866 Görüntüleme
267 kişiyi öldüren virüs ilk kez Avrupa ülkesinde görüldü!
Sağlık

267 kişiyi öldüren virüs ilk kez Avrupa ülkesinde görüldü!

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde bir ayda en az 1000 kişiyi enfekte eden ve 267 kişinin ölümüne yol açan ölümcül Ebola virüsü dalgası, sınırları aşarak ilk kez bir Avrupa ülkesinde görüldü. Fransa Sağlık Bakanlığı, Kongo'daki görevinden dönen bir doktorda virüsün tespit edildiğini resmen teyit ederek karantina işlemlerini başlattı.

Habervitrini9982 Görüntüleme
Soğan sevgisi ve soğanların kan şekerini ve tansiyonu düşürmedeki büyüleyici ilişkisi.
Sağlık

Soğan sevgisi ve soğanların kan şekerini ve tansiyonu düşürmedeki büyüleyici ilişkisi.

Çalışma, genler ve beslenme alışkanlıkları hakkında bilgiler içeren Birleşik Krallık sağlık veri tabanından elde edilen, 37 ile 73 yaşları arasındaki 160.000'den fazla kişinin genetik ve beslenme verilerinin analizine dayanmaktadır.

Habervitrini12349 Görüntüleme