Yaşam
  • 10.8.2020 13:34

Göğüs silikonu kanser etti!.. Ünlü manken şoka girdi

Yıllar önce taktırdığı silikonlar ünlü mankeni kanser etti! Manken Ceylan Atınç hayatının şokunu yaşadı!

Silikonları manken Ceylan Atınç'ın hayatını kabusa çevirdi. Yıllar önce göğsüne takılan silikon protezlerin kanserli hücreler ürettiğini öğrenen ünlü modacı ve manken Ceylan Atınç, yaptırdığı kontrolde B tipi lenfoma kanseri olduğunu öğrendi. Zor ve sıkıntılı günler yaşadığını ileri sürerek savcılığa başvuran ünlü modacı Ceylan Atınç, estetik operasyonu gerçekleştiren doktorundan şikayetçi oldu.

Yıllar önce taktırdığı silikonlar ünlü mankeni kanser etti! Manken Ceylan Atınç hayatının şokunu yaşadı!

Moda sektörünün tanınan isimlerinden Ceylan Atınç, ürettiği giysilerin tanıtımında rol alıyordu. Mankenlik yaptığı için fiziğine dikkat eden genç kadın, bir süre sonra göğüslerinin küçüklüğünden rahatsız oldu. Bu nedenle genç manken geçtiğimiz yıl, özel bir hastanede göğüs estetiği ameliyatı oldu.

KANSER HÜCRESİ ÜRETEN PROTEZLER ÇIKARILDI

Ünlü modacı aylar sonra, internette gezindiği sırada bir haber gördü. Haberde, vücuduna taktırdığı silikon protez markasında bir sorun oluştuğu ve vücutta zararlı hücreler üretildiği için piyasadan toplatıldığı yazıyordu. Ocak ayında başka bir doktora başvuran ünlü modacının göğüs protezleri incelenmeye alındı. Yeniden ameliyat masasına yatan genç kadının, patoloji bölümüne gönderilen protezlerin inceleme sonrasında dünyada az rastlanan B tipi lenfoma kanser olduğu belirlendi. B tipi lenfoma kanserinin protezden kaynaklandığı için genç modacının da bu kanserli hücreyi taşıdığı tespit edildi.

SADECE ÖZÜR DİLEDİ

Rapor sonrası ameliyatı gerçekleştiren estetik doktoru Tunç Tiryaki, iddiaya göre ameliyat ettiği hastalarına mail atmış ve protezlerin tehlikeli olabileceğini bildirmişti. Ünlü modacının lenfoma kanserine yakalandığını öğrenen eski doktoru ise Atınç'ı arayarak özür diledi.

DOKTORUNU ŞİKAYET ETTİ

Yıllar önce takılan protezlerin zararlı hücreler ürettiğini internetteki bir haberden öğrendikten sonra protezleri çıkarılıp incelenen ve lenfoma kanseri olduğunu öğrenen Ceylan Atınç, zor ve sıkıntılı günler yaşadığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Doktor Tunç Tiryaki'nin kusuru nedeniyle kanser olduğunu ve hayatını tedirginlik içerisinde geçireceğini belirten Atınç'ın ihbarı sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 10.8.2020 22:06

İLGİLİ HABERLER