Spor
  • 27.1.2020 14:31

Göztepe'den Binali Yıldırım'a büyük jest!

KAYNAK : YENİ AKİT

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Göztepe, yeni stadına kavuştu. Stadın yapımında büyük emeği olan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın fotoğrafının yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş karşılaşması ile birlikte Göztepe'nin yeni stadının açılışı gerçekleştirilirken stadyum açılışında yer alan bir detay dikkat çekti.

Göztepe, Süper Lig'in 19. haftasında 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş'ı konuk ettiği maçla yeni stadına kavuştu. Beşiktaş maçı ile birlikte Göztepe'nin yeni stadının açılışında kazanan ev sahibi oldu.

Göztepe-Beşiktaş karşılaşması ile birlikte açılışı yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılışı esnasında tribünlerde belirli isimlerin resimleri yer aldı. Kapalı tribünün üzerine Türkiye bayrağı ile Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerinin yanına İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın da posteri asıldı.

Binali Yıldırım tarafından temeli atıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin yapım aşaması sürecini yakından takip etti. Ocak 2014’teki ilk ihalenin iptal olmasına yol açan tüm yasal engeller aşıldıktan sonra ihalesi 14 Haziran 2017’de yapılıp temeli o dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül 2017’de atılan stat, kısa süre içinde yükseldi. İzmir ekibinin Binali Yıldırım'ın posterini asması bir jest olarak algılandı.

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2020 14:33

İLGİLİ HABERLER