Spor
  • 25.6.2016 09:48

A Milli takımda bir devir kapanıyor!

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na veda etti, şimdi ise tüm gözler Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören’in yapacağı görüşmeye çevrildi.

Önceki gün Türkiye’ye gelen Terim’in, hemen rotasını Çeşme’ye çevirdiği ve ailesinin yanına gittiği öğrenildi. Turnuva sırasında alınan kötü sonuçlar ve kendisi üzerinden ailesine yönelik yapılan olumsuz ifadeler sebebiyle morali çok bozuk olan Terim’in, şu an için telefonunu kapattığı ve her şeyden uzak kalmayı tercih ettiği bildirildi.

'Milli Takım'a prim verilmesin'

Demirören’le de, biraz dinlendikten sonra görüşecek olan tecrübeli çalıştırıcının, yaşadığı sıkıntıları tek tek anlatacağı belirtildi. Demirören’in, kesinlikle Terim’i bırakmak istemediği ve görevde kaldığı süre boyunca da takımın başında görmek istediği öğrenilirken, deneyimli çalıştırıcının kalması durumunda yeni bir yol haritası çizilerek, 2018 Dünya Kupası Elemeleri’ne başlanması planlanıyor.

Milli takımı karıştırdığı iddia edilen Galerici Erkan konuştu: 'Tartışma var kavga yok'

YENİ YETENEKLER ARAYACAK
Kadro havuzuna Emre Mor gibi yeni yetenekler katmayı planlayan Terim’in, Euro 2016 sırasında çıkan prim mevzuları sebebiyle arasının açıldığı Arda Turan’ı kadroya alıp almayacağı da belirsizliğini koruyor.

Arda’nın yanı sıra Caner Erkin, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül gibi isimlerin yer almadığı bir yapının oluşturulması bekleniyor. Ayrıca Terim’in, Türkfutbolunun gelişmesi adına düşündüklerini gerçekleştirme adına da TFF’den, tüm şartlarını kabul etmesini isteyeceği bildirildi. (Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 25.6.2016 21:51

İLGİLİ HABERLER