Gündem
  • 27.7.2016 00:23

AK PARTİ'de toplu istifa şoku

Son dakika haberi AKP Dalaman İlçe Teşkilatı istifa etti

AKP Dalaman İlçe Teşkilatı toplu olarak istifa etti. AKP Genel Merkezi'nin görevden alma kararı vermesinin ardından, teşkilat başkanı istifa etme kararı aldıklarını açıkladı..

Muğla’da, AKP Dalaman İlçe teşkilatı, genel merkezin talimatı üzerine görevden alındı.

Muğla AKP İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Dalaman İlçe yönetiminin genel merkezin kararıyla görevden alındığını söyledi. Pirci, “Dalaman İlçe Teşkilatımız, tüm unsurları ile birlikte bugün genel merkez talimatıyla görevden alınmıştır. Dalaman İlçesi’nde genel merkezimizin çalışma ve değerlendirmelerinin ardından en kısa sürede Ak Parti ilçe teşkilatımız oluşturulacaktır. Dalaman ilçemizin haricinde şu an itibarı ile istifa etmiş veya görevden alınmış başka ilçemiz yoktur” dedi.

Görevden alınan Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan ise, “Darbe girişimi sonrası internette bazı dedikodular çıktı. ‘Hizmet yeri, paralelciler var’ gibi dedikodular dönüyordu. genel merkez bu isimlerin tespit edilmesini ve görevden alınmasını isteyince, biz de topluca istifa ettik. Temizlik toptan yapılsın. Sonra görev verirlerse yeni yönetim oluştururuz dedik” dedi.

Güncellenme Tarihi : 27.7.2016 01:55

İLGİLİ HABERLER