Gündem
  • 2.2.2016 21:44

AK Partili Suat Kılıç'tan Arınç'a destek

7 haziran ve 1 Kasım seçimlerinden listeye alınmayan Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Arınç'ın doğru söylediğini ifade etti.

Bakanlığı döneminde bazı yanlış uygulamalar nedeniyle o dönemde Başbakan olan Tayyip Erdoğan tarafından tokatlandığı iddia edilen Kılıç, Twitter üzerinden Arınç'ın sözlerinin dikkatli okunmasını önerdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarının yarattığı tartışmaya, AK Parti'nin önemli isimleri Hüseyin Çelik ve Sadullah Ergin'in ardından Suat Kılıç da katıldı. Kılıç, Arınç'ın açıklamaları için, "Okumadan, anlamadan yargılamayalım" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cuma akşamı CNN Türk'te Taha Akyol'un programında yaptığı açıklamaların yarattığı tartışma üzerine dün Twitter'dan eleştirilere yanıt verdi. 
 
Arınç açıklamasında, ''Söylediğim her sözün sonuna kadar arkasındayım'' dedi.

Bülent Arınç'ın 6 sayfalık Twitter açıklamasını takiben tartışma da yeni bir boyut kazandı. Dün önce eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Hüseyin Çelik, ardından da eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Arınç'ın tweetlerini retweet ederek takipçileri ile paylaştı. 

Son olarak ise eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Arınç'ın açıklamasını sosyal medya üzerinden değerlendirdi.
 
Kılıç, Twitter hesabından, "Okumadan, anlamadan yargılamayalım. 22.Dönem TBMM Başkanı Sayın @bulent_arinc'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya bir göz atalım." mesajını yazdı.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER