Gündem
  • 23.4.2016 21:33

Akşener - FETÖ ilişkisini belgeleyen video ortaya çıktı

'Akşener'e sahip çıkın onu koruyun' talimatını veren Fetullah Gülen'in MHP'yi ele geçirme operasyonunun perde arkası da ortaya çıkmaya devam ediyor. MHP'nin başına getirilmek istenen Meral Akşener'in FETÖ'yle ilişkisi sosyal medyada paylaşılan videoyla bir kez daha gözler önüne serildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi devirip CHP-HDP ve MHP üçlüsüyle kaos koalisyonu kurmak isteyen Fetullah Gülen, MHP'yi ele geçirmek için Meral Akşener kozunu oynadı.

Hükümetin başarılı bir şekilde yürüttüğü PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlara destek veren ve ülke menfaatlerinde milli duruş sergileyen Bahçeli'den rahatsız olan FETÖ, kurultay oyunuyla Bahçeli'yi devirmek için düğmeye bastı.

FETÖ'nün tüm finans kaynaklarının kurutulmasıyla da ağır darbe yiyen örgüt son bir çırpınışla siyasi figür olarak Meral Akşener'i görevlendirdi.

Yargı kumpasıyla MHP'yi kurultaya götüren FETÖ, Meral Akşener'i MHP'nin başına getirerek partiyi kendi isteğine göre yönetmek istiyor.

AKŞENER-FETÖ İLİŞKİSİ
Gülen'in örgüt mensuplarına Meral Akşener'i koruyun talimatını vermişti. FETÖ'yle ilişkisinin deşifre olmasıyla panikleyen Meral Akşener'in örgütle bağlantısı sosyal medyada paylaşılan videoyla bir kez daha ortaya çıktı. İşte Meral Akşener ve FETÖ ilişkisini gözler önüne seren video;


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:43

İLGİLİ HABERLER