Gündem
  • 31.3.2014 04:08

Ankara'da zafer Melih Gökçek'in oldu

Başkent Ankara'da oyların yüzde 100'ü  sayıldı.AK Parti yüzde 44.7, CHP yüzde 43.8 oy aldı. Bu sonuçla Melih Gökçek koltuğunu korumayı başardı

Melih Gökçek, partililerin tebriklerini kabul etti. CHP'de ise milletvekilleri seçim sonuçlarına itiraz edilen noktalarda.

MELİH GÖKÇEK: HAMDOLSUN NETİCEYİ ALDIK

Melih Gökçek, yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi adayı televizyon televizyon kazandığını söyledi. Onun söylediği anda Çankaya'nın neredeyse tamamı gelmişti. Biraz önce beni çok aşağılarda gösteren ajans da beni şimdi 1.5 puan önde göstermiş. Bunların yaptığı hareket milleti sokağa dökmek içindi ki döktüler. Birçok yerde gençler sokağa indi, seçimi kazandıklarını sanarak. Allah'a hamd olsun neticeyi aldık. Bizim hesabımıza göre minimum 30 bin fark var. Sayılmayan 62 sandık vardı. Bir noktada bitmiş sayılır. Ben bütün Ankaralılara teşekkür ediyorum. Bir taraftan Cumhuriyet Halk Partisi, bir taraftan MHP'den takviyeler, bir taraftan paralel yapıdan takviyeler. Bunların hepsi üst üste geldi. Belli ki bu seçimde Ankara'yı zayıf halka olarak Ankara'yı gördüler. Ben bu seçimlerde geçen seçimlere göre oyumu 6 puan yükselttim" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER