Gündem
  • 9.12.2017 11:49

Bahçeli CHP'yi ihanet taşeronu ilah etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalya’da gündemdeki konuları değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenliyor.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

Tam kırk sekiz yıldır milletimizin geleceği için çalışıyoruz. Olduğuyla yetinen bir toplum bir adım ileri gidemez. Tarihimize inanıyor ve güveniyoruz. Milliyetçi Harekat Partisi'ne bağlı belediyeler azim ve inançla çalışıyor.

İnsanımıza mazeretsiz hizmet boynumuzun borcudur. Belediyeler hayatın içindedir öyle de olmak zorundadır.

Belediyeler hayatın bizatihi içindedir. Bu itibarla toplumun en ücra hüclerine sirayet etmesi gereken belediyelerdir. İnsanların sorunlarına çözüm arayan kim olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Bununla birlikte sorunlara sırtını dönmüş belediyelerde hayır yoktur.MHP üretken belediyecilik anlayışıyla Türk siyasetinde müstesna bir yeri vardır.

HEDEF MART 2019 YEREL SEÇİMLERİDİR

MHP'li belediyeler yurdun her yerinde hakkını vermiştir. Ancak bununla kalmamalı öne çıkmalıyız. Eğer yerelde aşı tutmuşsa, partimize geçer not verilmişse emin olun iktidarımızı kimse tutamaz. İlk siyaset sahası yerel yönetimlerdir. Önümüzde ilk hedef Mart 2019 yerel seçimleridir.

Bu seçimler aynı zamanda Kasım 2019 genel seçimleri için de istikamet hakkında bir fikir verecektir. Şimdiden çalışmaları derinleştirmek, milletimizin kapısını çalmak gereklidir. Sanki yarın seçim varmış gibi hazır ve dakik olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır.

1 Kasım milletvekili seçiminden sonra partimiz boyunduruk altına alınmak istendi. Kendisini davadan büyük görenlere üstte gösterenlere elbette tahammülümüz hiç olmadı, olmayacak. Sebep ne olursa olsun, kalanlar davamızın onurunu, gidenler ise ömür boyu yaşanacak pişmanlığın yarasını hissedecek. Biz ünvana şöhrete değil, adam mı, değil mi ona bakarız.

Davamız asla karanlıkta kalmayacak, aldatanları, satanları, korkakları da ezip geçecektir.

MHP DALGA DALGA GELİYOR

2019'da partimizin kuruluşunun 50. yılında 3 hilal, hak ettiği zirveye çıkacaktır. CHP, HDP, PKK, EMEP, FETÖ ve diğer ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar milli uyanışı durduramayacak. MHP azar azar değil, dalga dalga geliyor. Anketler şunu söylemiş, medya bunu yazmış, bunların alayını boşverin. Terör örgütleri kimi zaman birlikte, kimi zaman nöbetle saldırıya geçmektedir. İstiklalimize gölge düşürenlere karşı safımız bellidir.

HANGİ TAŞI KALDIRSAK ALTINDAN ABD ÇIKMIŞTIR

İran'a koyulan ambargonun delinip delinmeyeceğini, hiçbir ülkeye sormaya icazet almaya gerek yoktur. Kiminle ticaret yapacağımızı kendimiz belirleriz. İranlı bir şarlatan üzerinden Türkiye'ye ayar vermeye çalışan, ABD utanmazlığını esefle takip ediyoruz. Ortada bir rüşvet çarkı varsa, ortada bir suç varsa yargılanmasının yapılacağı yer ABD değil, Türkiye'dir. ABD hainlere kollarını açarken Türkiye'ye mi danıştı?

Rüşvet trafiği Türkiye'de gerçekleşmiştir, o halde ABD'de kurulan mahkeme neyin nesidir? ABD terör örgütlerinin kışkırtmış kanımızın dökülmesini seyretmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Önceden planlı itirafların bizim nazarımızda hükmü, bağlayıcılığı yoktur.

Antalya'da belediye başkanlarına hitap eden MHP Lideri Bahçeli, konuşmasında şunları kaydetti:

Hain kampanyalara aldananların varlığını biliyoruz. Tertemiz duyguları istismar edenlere diyeceğimiz bir şey yoktur. Biz kim olursa olsun temel ilkelerimizle çelişmeyen her kardeşimizi kazanmaktan, birlikte başarmaktan başka kaygımız olmadı. İhmal ve inkara bel bağlamak bizim harcımız değildir. Gönüllere girmeye geldik, her zaman da bu amaca bağlandık. Kendini davamızdan büyük görenlere tahammülümüz hiç olmadı, olmayacaktır. Vefa bunlar için sadece bir semtin adıdır. Diğer yandan gidene neden gidiyorsun, gelene de neden geliyorsun demeyiz. Bugüne kadar partimizden seçilip sonradan emanetlerini çiğnemiş belediye başkanları olmuştur, bunlarla yolumuz ayrılmıştır. Yürekleri yememiş olabilir, kalanlar siz değerli arkadaşlarım davamızın onurunu, gidenler ise pişmanlığı hissedecektir.

 Bahçeli konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

 "CHP, HDP, PKK, TKP GİBİ İHANET TAŞERONLARI..."

 CHP, HDP, PKK, TKP gibi ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar bir milli coşkuyu uyanışı durduramayacaktır. Sizlere talimatım odur ki; Her insanımızın ayağına gidiniz, anlamak aynı zamanda anlaşılmak ve tanınmaktır. Milletimizin destek ve duası yegane ümidimizdir. Bunu aldıktan sonra karşımıza çıkma cesareti bulamayacaktır.

"ABD TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE KOYUN KOYUNA GİRERKEN TÜRKİYE'YE Mİ DANIŞTI?"

İran'a ticaret için onlardan izin almayız. Kimlerle hangi iş ve ticaret ilişkisine gireceğimizi kendimiz belirleriz. ABD'nin keyfine bakarak, siyasi ve ekonomik çıkarlarımızdan vazgeçmeyiz. Türkiye'nin hiçbir zaman kimsenin onay ve takdirine izin verecek hali olmayacak. ABD terör örgütleriyle koyun koyuna girerken Türkiye'ye mi danıştı? İşlenmiş suçların yargı sahası Türkiye'dir. ABD'de kurulan mahkeme neyin nesidir. Türkiye müstemleke bir devlet değildir. ABD terör örgütlerini kışkırtmıştır, ABD teröristleri himaye etmiş milletimizin parçalanmasını projelendirmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı fazladır.

ABD'NİN KUDÜS KARARI

Bitti demekle bitmez, İsrail'im demekle bu tartı bu sikleti çekmek. Trump skandal bir karar imza atmıştır. ABD başkanı bu hakkı nereden almıştır, dünyanın dengeleriyle oynamaya nasıl kalkışabilmiştir. Ortadoğu'daki istikrarsızlık daha da şiddetlenecektir. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanımlanmasından sonra bölgede barıştan bahsedilemeyecektir. Evanjelist tezgah Trump'ın iradesine zincir vurmuştur. 3. intifada çağrısı yapılmıştır. Kudüs ilk kıblemizdir, Mirac'ımızın muazzez hatırasıdır. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınması din savaşlarını tetikleyecektir. Türkiye Kudüs kararı geri çekilinceye kadar İsrail ile diplomatik ilişkilerini en düşük noktaya indirmelidir. İslam ülkeleri İsrail ile kurulmuş ilişkilerini gözden geçirmeli, irtibat ve diyaloglar askıya alınmalıdır.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN LOZAN AÇIKLAMASI

Bizim bakışımız bellidir. Sayın Erdoğan'ın çıkışı özenle güvenle yorumlanmalıdır. Lozan Anlaşmasının yeni baştan okunması, Batı Trakya'daki Müslüman azınlıkla ilgili görmezden gelinen maddelerin işlerlik kazanması samimi arzu ve teklifimizdir.

Güncellenme Tarihi : 9.12.2017 12:14

İLGİLİ HABERLER