Gündem
  • 16.12.2017 15:29

Bahçeli Rıdvan Dilmen'e patladı

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e sert tepki: Şeytanlığı taşımasın

MHP lideri Devlet Bahçeli, Rıdvan Dilmen'in 'Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir' sözlerine sert tepki gösterdi. Dilmen'in futbolculuk kariyerindeki 'Şeytan Rıdvan' lakabına işaret eden Bahçeli, "Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasın. Bu sözler yalakalığa yakışmaz, özür dilesin" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Erken seçim kime yarar. Cumhur ittifakını benimsiyoruz"

MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları söyledi: "Türk milletiyle bir konuyu paylaşmak isterim. Türk sporunda önemli başarılar sağlamış olan bir sporcunun bir konu üzerinde yorum yaparken bazı hatalar yanlışlıklara sürüklenmiş olduğunu ifade etmek istiyorum. Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasın. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na parkasız Deniz Gezmiş ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanı'na yakışır ne de Cumhurbaşkanlığı'na yapılan bir yalakalığa yakışır. Şiddetle reddediyorum ve Türk millteniden özür dilemesini istiyorum. Türkiye Cumhurbaşkanı bir dönemin dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez."

Ne demişti?

Rıdvan Dilmen, Habertürk yayınında 'Tayyip Erdoğan beye baktığım zaman parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.12.2017 21:37

İLGİLİ HABERLER