Gündem
  • 25.9.2017 01:03

Bursaspor'un teknik patronu Le Guen'den olay sözler

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Galatasaray'a 2 - 1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
İkinci yarı topu tutamadık. Hızlı da çıkamadık. İstediğimizi oynayamamak bizi öldürttü, gebertti diyebilirim. İyi bir takıma karşı oynadık,

Paul Le Guen, şunları söyledi;
"Öncelikle Galatasaray'ı tebrik etmek istiyorum, iyi oynadılar ve maçı kazandılar. Kendi açımdan hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim. Elimizden geleni yaptık, ilk yarı iyi oynadık ama daha sonrasında oyun bizim için zorlaştı. İşimizi sıkı tutmalıyız."
Oyuncu değişiklikleriyle ilgili geç kalıp kalmadığı yönündeki soruya da cevap veren Paul Le Guen, "Bu çok net, benim de haklı olduğum taraflar vardır. Barış Yardımcı'nın, Dzon Delarge'ın yaşadığı kramplar beni bu kadar geç kalmaya itmiş olabilir" diye konuştu.

.Yeşil-Beyazlı takımın hocası şöyle konuştu:

"İkinci yarı topu tutamadık. Hızlı da çıkamadık. İstediğimizi oynayamamak bizi öldürttü, gebertti diyebilirim. İyi bir takıma karşı oynadık, Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. Oyuncuların ruh halini beğendim. Sonuç almaya ilk yarı yaklaştık. Galatasaray gibi takımlara karşı daha üstün seviyede olmamız gerekiyor."

Maç sonrası taraftarın oyuncuları tribüne çağırmasını da değerlendiren Le Guen, "Oyuncularımın ruh haline beğendim. Bence sahadaki herkes çok fazla savaştı. Taktiğimize sadık kaldık. Sonucu almaya ilk yarıda yaklaşmıştık. Ancak bunu başaramadık. Böyle takımlara karşı daha üstün seviyede olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.  
 

 

Güncellenme Tarihi : 25.9.2017 00:15

İLGİLİ HABERLER