Gündem
  • 23.7.2014 00:22

Canlı yayında paralel kavgası

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu Neler Oluyor programının konukları, Cemaat'e yakınlığıyla bilinen, AK Parti'den ayrılan Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal ve Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi arasında sert bir tartışma yaşandı.

İDRİS BAL'DAN SELVİ'YE: SEN KİM OLUYORSUN

22 Temmuz operasyonunun tartışıldığı programda, Abdülkadir Selvi, İdris Bal'ın "Cemaate algı operasyonu yapılıyor" sözleri üzerine "Yalan söylüyorsun" diyerek Bal'ı yalancılıkla suçladı.

Abdülkadir Selvi, "Neden dinlemelerin hesabının sorulmasından rahatsız oluyorsunuz, neden ekranlara koşup algı operasyonu yapıyorsunuz?" diye sordu. İdris Bal ise "Delillerle kim olursa olsun hesabını vermelidir ancak sayın Başbakan cadı avı yapıyoruz diyor ben bunu söylüyorum. Av kelimesi hukuksuzluk demektir" dedi.

Abdülkadir Selvi'nin "Ayrılma oradan sana bir şey soracağım" sözleri üzerine İdris Bal "Sen kim oluyorsun paralı bir adamsın bana emir veremezsin" diye cevap verdi.

"DEFNE SAMYELİ DE SELAM ÖRGÜTÜ ÜYESİ MİYDİ?"

Programın son anlarında İdris Bal 'Ben Abdülkadir Bey'in ithamını kendine iade ediyorum kendisi yalan söylüyor' deyince Selvi "Sen yalan söylüyorsun" dedi. İdris Bal "Yandaş gazetelerinin küpürleriyle yalan söylüyorlar, söyledikleriniz tamamen yalan" dedi. Abdülkadir Selvi "Defne Samyeli Kudüs Selam Örgütü'nün üyesi miydi? bunu açıkla bak burada Savcı'nın açıklaması var okuman yazman yok mu?" dedi.

Şirin Payzın'ın İdris Bal'a sakin olun demesi üzerine "Sakin bir program olması için karşıdakinin dinlemeyi bilmesi lazım. Siz dindar geçiniyorsunuz, maneviyat ticareti yapıyorsunuz dindar geçinip bakara makara diyorsunuz" dedi.

Gergin başlayan program tartışmalar nedeniyle sık sık Şirin Payzın'ın uyarılarıyla sakinleşse de gergin bir şekilde kapandı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:06

İLGİLİ HABERLER